yeniyim gemiyi nasıl tamir edecem

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve aliselim46 tarafından 10 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. aliselim46

aliselim46 User

slm,
    gemimi nasıl tamir edecem
    2- acık artırmada kazandığım gemileri goremiyorum neden(supportta mesaj attım)

yardım için tesekkur ederim

tamir kuponu nedir nasıl satın alabilirim?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2014
  2. Drowhake

Drowhake User

1.Gemini tamir etmek için REP (Reaper) yani tamir robotu alman gerekiyor.Bunlarıda Dükkan ve Açık Arttırmadan kolayca satın alabilirsin.Aldıktan sonra oyun içindeki ekstralar bölümünden robot simgesine tıkla o tamir ediyor.Yada otomatik tamir modülü alabilirsin (Dükkan ve Açık Arttırmada) bu arkadaşta sen elleşmeden gemini tamir edebiliyor :3

2.Acaba aldığınız saat tarihe birdaha bakın bazen yanlış zamanda basmalar yüzünden diğer ihaleye aktarılıyor birde mesaj geliyor aldınız yada teklifiniz geçildi diye onlarada bakarsan sevinirim.

İyi forumlar...

3. aliselim46

aliselim46 User

1- tamir robotundan 4-5 tane aldım exralarda gozukmuyor acık artırmada aldığımda gozukmedi bir turlu tamir edemiyorum.
    2- mesajlar hala duruyor kazandığım gemiler var ve hatta acık artırmada oynatmıyor sizde mevcut diyor?
    oyunu gercektende bilmiyorum cözmeye calısıyorum ama ne yapacağımıda bilmiyorum gemi patlıyacak diye kasamıyorum bir seyde yapamıyorum!

4. Merhaba ;

Aldığınız Tamir Robotunu geminizin Ekstralar bölümüne yerleştirmek zorundasınız.

Keyifli Forumlar.

5. Merhaba ,

Tamir Robotunu Hangar > Ekipman bölümünden her iki konfigürasyondaki Ekstralar kısmına koyabilirsiniz.

Daha sonra oyun içindeki slotlardan CPU bölümüne tıklayın Tamir Robotu gözükecek. Ona tıkladığınızda tamir eder. Ayrıca otomatik tamir etme CPU var onu alıp koyarsanız otomatik tamir eder.

Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları incelerseniz bir çok konuda bilgi sahibi olursunuz.

İyi forumlar.

6. emrenar182

emrenar182 User

arkadaşlar bni patladılar sonra tamir robotum kayboldu napabilirim yenisini aldım ama yine cpu da gözükmüyor nolur yardım edin

7. kardeşim anasayfa-hangar-ekipman yolunu izle. sonra geminin ekstralar bölümü olacak. oraya kazandığın tamir robotonu ekle. sonra diğer konfigürasyonuna da aynısını uygula. konfigüsrasyonunu üstte yazan 1 ve 2 rakamlarına basarak değiştirebilirsin. sonra oyun ekranına gel ve cpu lara tıkla. orada tamir robotun gözükecektir ona bir daha tıklarsan gemin tamir olmaya başlar iyi oyunlar.

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verılmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.