Yeniyim Hiçbirşey bilmiyorum Destek !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve StroboyK tarafından 20 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. StroboyK

StroboyK User

Selam arkadaşlar oyuna yeni başladım. Şuan 8 lvlim ama Henüz malesef bir çok şeyi anlamadım. Şuan Lenov kullanıyorum. 50K üri kasıp pet almaya çalışıyorum ama nasıl nerde kasılmam gerektiğini de bilmiyorum. Şuanki üri 8k.
    Ne önerirsiniz bana ? Amacım Pet Almak şimdilik...

2. neden pet lf3 bo2 tam mı yada iris ?

3. xxl-vega

xxl-vega User

adam daha yeni başlamış sanmıyorum full olacağını. ilk hedefin pet olmasın çünkü sadece pet almak işe yaramaz. çok masrafı var. sen kredi kasıp gece-sabaha karşı goliye bas. sonra x3-x4 haritalarında grup ile npc kes. zaten ilerledikçe oyunu anlayacaksın.
    ama şunu da söyleyeyim; oyuna para yatırmadan kasılman neredeyse imkansız. şuan değil de ilerde uri-vip-katlayıcı alman gerekebilir.

Son düzenlenen: 20 Haziran 2016
  4. kısaca oyunun genel mantığını özetlemişsin ellerine sağlık kardeşim :D

5. xxl-vega

xxl-vega User

öyle kardeş para yatırmadan güçlenmek çok zor. yeni başlayanlar bunları bilmeli

6. yeni başlayanlar için eğr bu oyunu her gün 3-4 saat oynarsanız benim gibi 6 ayda bıkarsınız verdiğiniz paraya da yazık olur tecrübe bu... demek istediğim oyunda bi ilerleme yok hep aynı sürekli olan güzel bi etkinlik çıkardıkları yok iyi forumlar

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Her şeyden önce forumdaki Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları incelemeni tavsiye ederim. Oyunla ilgili bir çok teorik bilgiyi oradan alabilirsin. Pratik ise oyunda senin yapacaklarına bağlı olacaktır. :)

8. xxl-vega

xxl-vega User

Kısacası önce bi forumu dolaş, sonra pratiğe dök. Baktın oyunu sevmeye başladın ve elin her gün darkorbit yazıyor, o zaman oyuna para yatırmayı düşünebilirsin. Tabi yeteri kadar ilerlediysen oyunda.

Bir de oyunda biraz daha geliştikten sonra kutu topla derim sana. Hızlı bir gemi al (vega-spearhead). Jeneratörlerini fulle en iyilerinden(bunun için açık artırmaya girmelisin ve kredi kasman gerek, sakın uridium verme jeneratörlere) Sonra uridium sayfasından Uridium Al>Premium ve Aboneliğe gir. Oradan Double Advantager Pack al. 4 lira bir şey. Ne işe yarıyor dersen topladığın kutulardan çıkan malzemeler(uridium-kredi-mermi-galaxy kapısı enerjisi) 2'ye katlanıyor. Sonra kamuflaj al ve 4-1 4-2 4-3 e git. Bol bol kutu topla. Hem cephane kasarsın hem galaxy kapısı açarsın hem uridium kasarsın.
    Jeneratör nasıl alacağım krediyle? dersen klana gir, veya bol bol büyük npc lerden kes. Gece-sabaha karşı açık artırmadan alırsın çok rahat.
    Neden 4-1 4-2 4-3 e gideyim? diyorsan orada topladığın kutular %50 daha fazla malzeme içeriyor. Yani 1 galaxy enerjisi 2; 100 uridium 150 uridium oluyor. E bir de sen Doubler Advantage Pack alacaksın. Bu sefer topladığın kutulardan çıkan gg enerjisi 3; uridium 300 uridium oluyor. Bu da saatte EN AZ 6000 uridium demek. PET alınca bu sayı daha da artacaktır.
    PET'i ilerleyen zamanlarda biriktirdiğin uridiumlarla alabilirsin. Sonra Otomatik toplayıcı modülü alman gerekecek. İşte burda zor bir nokta var: Hemen seviye 3 toplama modülü alamıyorsun. O yüzden önce PET'ini 8. seviyeye ulaştırıp o zaman 3. seviye Otomatik toplayıcı modülü alman gerek. (1. seviye de işe yarıyor ama 3. seviye kadar etkili toplama menzili yok)

Not: Hesabına ilk giriş yaptığın zaman anasayfada bir teklif penceresi çıkıyor uridium ile ilgili. Eğer para çekeceksen bu pencere olan yönergeleri izle. Mesela ilk defa para çekeceksen senin için daha karlı bir alışveriş olabilir. Darkorbitin ara sıra kıyakları olmuyor değil. :)

İyi oyunlar ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.