yeniyim sayılır kasılamıyorum görüşlere açığım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mertimsi tarafından 8 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mertimsi

Mertimsi User

herkese merhaba arkadaşlar geçen senelerde arkadaşımla birlikte america yada avrupa sunucularından birinde oynuyordum sonra bir baktım o hesap silinmiş ve bu hesaba geçmiş şimdi benim problemim şudur;
    4 LF3,11 LF2,5 flax,1 iris,5 elit hız,2 bo2 var bir adet hangar ve onda da leo var
    skylab şu şekilde;
    temel modül-10,prometium-endrium-terbium-solar-9,prometid-duranium-xeno-8,depo-promerium-7 ve seprom 6. seviyede henuz hiçbir argeyi basamadım durumum vahim resmen
    golinin tum açık artırma dizaynları var lvl 12 yim muhtemelen birazdan 13 olucam 3-6 da cubi kesenlerle güzel uri kasiyorum ama başka bir şirketten kamufleli arkadaşın beni dümdüz etmesi sadece 5 saniye arkadaşlar
    lf3 ler bo2 ler irisler açık artırmada 50-70m den gidiyor onları alamıyorum nasıl kasılmalıyım hergun promerium transfer ediyorum ambar genişletici sağolsun günlük 1.5 m güzel oluyor tavsiyeleriniz nedir(yaklaşık 4 veya daha fazlada olabilir sürekli hesaplar açtım battıkça yenisini açtım ama bu sefer kalıcı olmasını istiyorum)

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Bir hesapta kalıcı ol ve o hesabınızı geliştirmekte kararlı olunuz.

Tavsiyem şudur ki Zeta kapısını açarak gelişmeye çalışınız.

Urilerinizi geliştirmede harcayınız.

Leveliniz yükselince şirketinizin x7 haritasında kris ve kristallon keserek devam ediniz.

iyi forumlar.

3. Mertimsi

Mertimsi User

hocam bana zeta kapısı demişsiniz ama infernal scorcher melter falan geliyor onlar beni ham yapmasın :) suan 3-4 kişilik grupla x-7 ve x-6 da cubi takılıyoruz zaten

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bu dediklerimi sırasıyla yap ama önce eksiklerini tamam la yavaş yavaş yapacaksın.

Zor ama bunu yapmaz isen gelişmekte yol kat edemezsin.

iyi forumlar.

5. og637

og637 User

Kardeşim ilk zetamı 6 flaxken yapmıştım yan hesabımda. O kadar korkma derim. Melterler çok iyi yaratıklar x1 ile biraz uzun sursede kesersin. Arkadan ver müziģi yapıştır zetaya :)

6. kardeş sana tavsiyem eyer urin varsa pet al bitanede kutu toplayıcı al bide tamir al hazır cubi kesiyo iken güzelce 8. seviye cok rahat yaparsın 8. seviyeden sonrada ah hamadde3 + radar protokolü bide kutu toplama3 gücün yettiği ölcüde ister git kamufle peti sal kutu toplasın haritalarda istersen de git sise girmeden sisn üst orta kısmında dur peti sal pala toplasın kapı yaparsın bide kami 3 aldınmı kapılarda çok işine yarar ben peti çok gec aldım görevleri yapmış idim 5. seviyede kaldı 8. yapmak için uğraşıyom şimdilik ama sen guubunda varsa cok rahat görevlerden cubiden kasarsn :) skaylabıda ihmal etme ben günlük 6milyon alıyom arda 6 saatte bir 3000 satıyom :) ptin yakıtıda topladığı urilerden kendini çok rahat amorti ede biliyo sıkıntı olmuyo ondan sonra credileri cok rahat kasar lfleri irisleri alırsın bide klana üyeol sağlam olsun sana krdi desdeği cıkabilecek bi klan cok işine yarar

Mertimsi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.