Destek Yeniyim ve kafama takılan sorularıma hızlı cevaplar arıyorum.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Hakanms tarafından 7 Aralık 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Hakanms

Hakanms User

Arkadaşlar herkese selamlar,
    18. seviyeyim ve gemim şu anda 9 diroit(Zeus eksik)
    10 Proyum ve modülüm hiç yok.
    Diroit düzenlerim var.

-Gemi olarak Goliath Enforcer kullanıyorum, alternatif olarak bana önerebileceğiniz bir gemi var mıdır?
    -Sürekli olarak zeta dönüyorum buradaki yeşil anahtarlarla sandık mı açmalıyım yoksa prometheus lazer mi almalıyım?
    -Paladium toplarken peti aktif etmek başlangıç seviyesinde bir çar için mantıklı mıdır? (yakıtlar ve modüller)
    -Elimdeki uridiumu nereye harcamalıyım?
    -Modülleri etkinlik olmadan geliştirden elde etmek mantıklı mıdır?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

2. -Gemi olarak eğer elinde varsa Solace veya Cyborg-Venom öneririm. İlerde gerekli itemleri toplayınca yeni çıkan plus gemilerden alabilirsin.
    -Yeşil anahtarları benim tavsiyem önce pro lazerleri 38 tane (yeni çıkan gemilerin bazılarının 18 lazer slotu var + 20 diroit için) olana kadar sadece proya kullanman sonrasında zeus günü anahtar açarsın.
    -Vip üyeliğin varsa peti aktif olarak kullanmak iyidir. Fakat vip üyeliğin yoksa gerek yok bence (Bana göre paladyum toplamak hamallık. Onun yerine 4-5 de takılırım daha iyi uri kasıp kapı yaparım. Hatta senin önce bir süre BL haritasında takılman lazım rinusk vs. için)
    -Elindeki uriyi eğer havoçu 10 ladıysan kappa kapısına harcamalısın. Ve etkinlik zamanı savaş bileti anahtarı alırsın.
    -Sık sık etkinlik oluyor merak etme oralardan bol bol xt10 modülü açarsın. Birde başka etkinlik zamanları bazen solace için %15 npc hasar modülü , hız modülü vs. geliyor onları takip et. Etkinlik anahtarlarını tasarım gibi boş şeylere kullanma.

3. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Zeus günlerinde kutu toplayabilirsiniz veya apocalypse kutularından tamamlayabilirsiniz.

Eternal kapılarından veya BL haritasında yaratık keserek prometheuslarınızı tamamlayabilirsiniz. Gelecek anahtar etkinliklerinde çıkarma imkanınız bulunmaktadır.

5'li gemileri önermekteyim başlangıç olarak

Prometheus'u tamamlamanız avantajınıza olacaktır. Keza bu kutulardan jeneratör ve kalkan da düşürebilirsiniz yada LF4 ama ilk etapta prometheus öneriyorum.

En azından ekipmanlarınızı tamamlayana kadar aktif etmemeniz faydalı olacaktır.

Diroit temel düzenlerini tamamlayınız ve iris geliştirmeleriniz yapınız. Gemileri ihaleden almanız sizin için avantajlı olacaktır. Hercules ve Havoc'larınızı tamamlamadıysanız bunları da kapıları açarak tamamlayabilirsiniz.

Buralardan da alabilirsiniz ama prometheuslarınız tam olmadığı için şuan almanız avantajlı olmayacaktır. Öncelikle prometheuslarınızı tamamlayın sonrasında modülleri açınız bu sayede daha avantajlı olabilirsiniz.

İyi Uçuşlar!

.Mephistos. ve Hakanms bunu beğendi.