Yeniyim Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AcemiOyuncu tarafından 6 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben çok eskiden darkorbit oynamıştım çok kısa sürmüştü vede şimdi tekrar başlamak istedim ama bilmediğim çok şey var çok da iyi değilim oyunda acaba oyun(akıl) hocalıği yapıcak bi arkadas var mı tr4 tr1 isk2 de hesaplar var hepsi de yarım yamalak istediğim şey ise bi arkadas varsa sorularıma sıkılmadan cevap verebilecek çünkü çok sorum olabilir vede bana tavsiyeler oyunus püf noktalarını kademeli olarak ogretebilecek birisi varsa çok iyi olur bana ulasirsaniz sevinirim

2. DeadMercy1

DeadMercy1 User

skype yada fb verebilirsen ulaşırım

3. Arkadaş linki yetkililerden önce görürse iyi olur :D

Çoğu kişi eşyalar ucuz diye isk2 öneriyor başlangıç olarak iyi olabilir. Oyundaki arkadaşlarının yanı sıra buradan da öneri alabilir ve soru sorabilirsiniz. Burada sorduğun soruları özellikle kaçırmayacam işime yarayabilir :)

4. link yasak olduğunu bilmiyodum saol öneri içn :) sorularım ucuz olduğu için buraya yazmim çünkü çok soru var bide kolay da sorular var sıkıntı çıkmasın bursa saol

5. Tek konu altında soruların sorulabileceği konum var fakat ilgi görmediğinden 3. sayfaya düşmüş :D oyunda arkadaşlarından cevabını alamadığın soruları buradan sorabilirsin :)

6. peki oraya sorulara bakıp öğrenim biraz şeyde oraya nasıl gidicem ? heryere tıkladım soru cevapın üstünede tıklıyom yok

7. Traubbe

Traubbe User

Merhaba soracağın soruları buradan da sorabilirsin veya ad soyad ver.Seni ekliyim Facebooktan ordan istedğin soruları sorabilirsin.
    İyi Forumlar

8. Konuyu arıyorsan "Yeni Başlayanlar > 3. Sayfa > Soru-Cevap (Tek Konu)".

9. facebook arama kısmına skaraca1907 yazarsanız bulabilrsiniz bni siteye bakim bide hotmail yazmak yasak mı buraya

10. Traubbe

Traubbe User

Gösterilecek sonuç bulunamadı diyiyor.Hotmail yazmak site linki vermek yasak olduğunu biliyorum

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oynamak istediğiniz serverdeki geminizin özelliklerini yazarsanız,size yardımcı olmamız daha kolay olacaktır.

Forum üzerinden Link ve Mail adresi vermek güvenlik açısından sakıncalı ve yasaktır.

Yönetici üslübu kullanmayınız lütfen. Bir sonra ki uyarıda cezai işlem uygulanacaktır. Bilginize

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2015
  12. Lennon gemi 5lf3 1lf2 var 4 flax 3 iris var 6 7900 luk hız var 5 bo2 1 bo1 Ekstralar tam diceksiniz ki 3 de kasil mordin saimon felen kes ama uzun suruyo kesmesi taktik flen yok mu bide herkes Arge şeyleri 20 felen diyo benim hiç günlük dosya 30 olMadi nasıl kolay kasiyonuz

13. Arge biranda olacak iş değil biraz gelişmen lazım. Ama erkenden alıyım dersen 9.000 uriye 30 tane alabilirsin. Oyuna para yatırabiliyorsanız katlayıcı alarak pvpde kutu toplayabilisiniz yoksa eski haritada kutu toplayıp kasılmaktan başka çareniz yok. Bu arada hangi svde başladın.

14. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

1-lf2 alıp droidlere doldur bu seviyede kalkan çok önemli değil.
    2-argeyi şimdilik boşver sen x-3 ve x-4 te görevlerini yap 11 lvl olana kadar, mordon ve saimon kes. ort. 2.5k vurursun kesmesi uzun süremez. ​

15. düz 2.1 vuruyorum 11 levelim droidler fulll lf2

16. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

evlerdeki görevler bitene kadar böyle devam etmek senin için en iyisi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.