Yeniyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cengizcc tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

selam arkadaşlar oyuna dün yeni başladım şuan 5 lf3 um var ve ne yapacağimi bilmiyorum bana ayrdım ederseniz çok sevinirim fazla ürüdyum çekmem ancak ayda 2 kere x3 zamanı 30 bin çekebilirim sanırım 90 bin ediyor neyse işte ne yapmalıyım

2. Merhaba ,

Benim mantığıma göre kredi ile açık arttırmadan alınabileceklere uridium harcamamaktır. Çok gerekli bir durumda bir ihtimal harcanabilir. İlk olarak özellikle eski haritalar için açık arttırmadan Leonov gemisini alabilirsiniz. x-3 ve x-4 haritalarında kasabilirsiniz. Skylab'ınızı geliştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. cengizcc

cengizcc User

Sayın adminim fikirlerinize ihtiyacım var detaylı bilgi vermem gerekirse açık arttırmadan alınıcak herşeyi aldım 7 flax leonov ve 5 lf3 sahibiyim şimdi sizce ne yapmam gerek ayda 90 bin ürüdyum çekiceğimide göz ününde bulundurursak

4. Merhaba ,

- Tek başınıza zorlanmadan yapabileceğiniz görevleri yapabilirsiniz.
    - x-3 ve x-4 haritasında saimon , mordon , devolarium ve sibelon gibi npc'leri imha edebilirsiniz.
    - Kredi biriktirip açık arttırmadan LF-3 , B0-2 , Hız ve İris gibi eksiklerinizi kredi ile almaya çalışın.

Ayrıca forumdaki Açıklamalar / Sözlükler kısmındaki konuları inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Leonov gemisini al. 15 lf3 ve 15b02 olduğunda goliaht geç ve irislerini tamamla ve kesinlikle boşa uridium harcama. Skylab geliştimrelerini yapabildiğin kadar yap ve gemiye promerium göndererek kredi kas. Böylece ekipmanları tamamlamana yardımcı olacaktır.

6. skayra1

skayra1 User

kardeşim oyunda günlük uzun sureli ( 3-4 saat) kalabiliyorsan yaz uzun uzadıya sana yazayım. Aynı durum bende vardı parayla bu oyunda saadet olmuyor. Taktik gerekiyor 90 bin uri hiç bir şey degil günlük 150 -200 bin uri kazananalar var oyunda, bende ögrendigimle .... dedim ama sonradan nasıl oldgunu anladım ,ama taktiği dogru kullanırsan sadece iş yapabilirsin oyunda....

cengizcc bunu beğendi.
  7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak uridium ile 15 lf3 15 bo2 ekipmanlarına sahip olun.Ardından skylabı geliştirmeye başlayın skylab sizin önemli bir credi kaynağınız olmalı.Sonrasında goliat alıp goliat ile yola devam edersiniz.

İyi forumlar

8. cengizcc

cengizcc User

3 4 saat ne ki manyagı oldum sabah 3 akşam 3 bekliyorum anlatabılırsın yapmam gerekenleri

Sayın cm goli aldım 15 lf3 oldum iris mi almalıyım kalkan mı 13 level oldum ne yapmalıyım

4 5 Saaat onlan oluyorum gunde bekliyorum taktiklerini

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım eski haritada rahat kasılmak istiyorsan leonov alıp sabah erken saatlerde oynayabilirsen saat 7-8 gibi oynamanı tavsiye ederim.Ayrıca iristen önce kalkan al.Bir yandan skylabı da geliştirmeyi unutma.Eğer eski haritada kredi kasmak istiyorsan boss sibelon kesmeni öneririm.Teknoloji fabrikasında roket ince ayarını üret 2 saatte bir.Kasılırken sana çok yardımcı olacak...

10. skayra1

skayra1 User

90 bin uri satın alacagına bana kalırsa kaylayıcı avantaj paketi satın al,katlayıcıyla sein yazdıgın onliine süreye gore 3 gün içerisinde zaten 90 bin uri kesin cıkarırsın asagıda yazdıgım toplayıcılık sistemiyle. ayrıca vengeance tasarımına ihtiyacın olacak. lvl ini yükseltme. Günlük görevlerle zaman harcama. Kendi şirketinin eski haritalarında avantaj kutusu topla. 500 uri olunca 1 tane kamuflaj satın al ve 1 ay boyunca kamuflajla 1x veya 2x hangisi daha cok uri veriyorsa orda avantaj kutularını topla . bu arada 1 ay içerisinde devamlı Skylab çalış ve lvl 20 yap skylabda herseyi.Skylab calısırken arada crediye ihtiyacın olacak devamlı promerium yolla gemine satmak için. Eline geçen uri ile ister iris satın alırsın istesende elit kalkan ve hız jeneratorlerini.Bana kalırsa 1 tane iris sonra onun içine eklemek için 2 kalkan 1 hız seklide olabilir. 1 ay sonunda eminim gemin işe yarar bir duruma gelecektir.Skylabdan devamlı proemirium göndermeyi unutma....

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İrisler temeldir.İrisleriniz eksikse tabikide irise yönelmelisiniz.

İyi forumlar

12. GedKalesi

GedKalesi User

bu Roketin ucunda kırmızılık vardı argeleri sıfırladım ne yaparsam ona tekrar sahip olabilirim ve her hangi bir ayrıcalığı varmı merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim

13. ısı arayacısına 1 arge vermen yeterli oluyor. teknolojideki ince ayarından yaparsan bi + sı olmuyor sadece şekil oluyor o kadar :)

14. Merhaba ,

Isı Arayıcısı yeteneğini tamamlamanız gerekiyor yani 5/5 arge vermeniz lazım. 1 arge verirseniz sadece arada sırada sağdan soldan atar ama ucu kırmızı olmaz. 5/5 yaparsanız her atış sağdan soldan olur ve ucu kırmızı olur.

İyi forumlar.

15. + sı olur. isabeti %100 yapar.

16. ciddenmi ? argedeki ısı arayıcısı 5/5 yapınca %100 mü yapıyor ? biraz dikkatli okursan demek istediğim ince ayarı yaparsın %100 verir ısı yı 5/5 yapsan %5 verecek bi yararı olmicak diye kapiş ?

17. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen üslubunuzu düzeltiniz tekrarında gereken cezai işlem uygulanacaktır.

Keyifli Forumlar

18. sen yazdığını bir daha okurmusun ince ayarın bir artı sı yok demişsin bende %100 yapar demişim?

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ekipman tamamlamak için en garanti ve masrafsız yöntem kutu toplamaktır bence zamanınız yettiği sürece pvp haritalarında kutu toplayınız.

20. cengizcc

cengizcc User

x3 de yaratık kessek mı avantajlı oluruz kutu toplayarak mı modum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.