Yepyeni SMS Sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -uA|bhdR* tarafından 19 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SMS Sistemi

1. Olmalı

72,7%
  2. Olmamalı

27,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Bundan sonra DARKORBIT'te kaçırmak diye bir şey yok. Aylık 4,90 TL Ödeyerek Kayıt olacağınız bu sistem size ;

1-Mega Kazançlı Saat
    2-Güncelleştirme %25 İndirim Saati
    3-Apis ve Zeus Günleri Başlangıç ve Bitişlerini
    4-Kırmızı ve Mavi Ganimet Kutularının Bulunduğunu
    5-Festival ve Savaşların Başladığını

Haber verecek. Yanlış duymadınız bu andan itibaren DARKORBIT'de kaçırmak yok. Bu ve benzeri etkinlikler sisteme düştüğü anda size bir SMS yoluyla iletilecek ve sizde hiçbir şey kaçırmadan oyunun zevkini süreceksiniz.

NOT: Fiyat herhangi bir hesaplamaya maruz kalmadığı için şirket tarafından değiştirilebilir.

2. faydalı :) +1

3. Master0735

Master0735 User

gerekli +1

4. Merhaba ,

Mantıklı ve olabilirliği yüksek bir fikir fakat SMS sistemi ayrı bir maliyet olacaktır. Bu durumda aylık 5 TL ile olacak iş değil gibi geliyor.

Ayrıca burada en belirsiz şey öğe geliştirme indirimidir. x3 zamanı her pazar günü çıkıyor. Diğerleri zaten gece 01:00'de başlıyor ve 1 gün sürüyor.

İyi forumlar.

5. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Ben en basit şekilde anlatmaya çalıştım belki şirket yepyeni bir rota çizer ve x3 gününü ve saatini de değiştirir bilemeyiz veya yepyeni etkinlikler o yüzden böyle sistem düşündüm. Oy veren olumlu ya da olumsuz herkes yorum yaparsa daha iyi bir fikir alışverişi olacaktır.

6. Sen darkorbit oyuncusuysan her gün zaten oyuna giriyorsun ve ektinliklerden haberin anasayfada oluryor sen oyuna giremeyecek durumdaysan bu sana haber verse nolur vermese nolur.Zeus apis falan bir gün sürüyor zaten ha önceden haber verilsin diosan o zmn bişey diyemem

__LANETLİ__ bunu beğendi.
  7. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Düşüncene saygım sonsuz ama şöyle düşün ben çalışıyorum ve sürekli darkorbit başında olmam mümkün değil ama o kadar emek verirken özel indirimleri ve etkinlikleri kaçırmam adalet midir ;)

8. bende çalışıyorum haftada bi gün online oluyorum darkorbit deil herşey için bana deseki yarın şu saatte zeus var ben zaten giremiyorumki oyuna haber verse ne değişcek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.