Destek Yerel Sunucu Saati ve Ülke Saati Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARCHERGZİRO tarafından 28 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Global Amerika serverlerinde oyun 7 saat arkadan geliyor. Yani bu konuyu açarken saat 13:39 iken oyun ana sayfasında 6:39. BL Gözcü yaratıkları oyun saatine göre mi spawn oluyor yoksa konuyu açtığım saate göre mi? Yani mesela TR serverinde saat 15:00 da spawn olan yaratık global amerika serverinde 10:00 da mı spawn oluyor? Derdimi anlatabildim umarım.

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Matematik ile aram pek iyi değildir :) Lakin şu konudan eminim dediğiniz gibi arada 7 saat fark varsa 7 saat farkı koyup öyle hesaplarsanız tam zamanında çıkacaktır. Ayrıca net bir şekilde belirtmeliyim ki bu durum saatleri kullanıcılarımız tarafından paylaşılmış ve net resmi bilgileri bulunmamaktadır.

İyi Forumlar.

3. Konuya cevap gelmeden çözdüm bu konuyu. Saat 16:30-18:30 arası spawn olucak Capital I bütün serverler de aynı anda spawn oluyor muş. TR de bunun araştırmasını yapan birinin konusunda bu saatler vardı. Bende de bu saatler çalıştı.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Blacklight NPC'leri için kesin bir saat sistem tarafından belirtilmemiştir. Oyun saati ile alakalı ise; oyun ana sayfasında bulunan saati kontrol edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. @_-Thanatos-_ yanlış cevap verdin N/A sen. Her serverde aynı saatlerde spawn oluyor test edildi. Konuyu kilitleyelim insanlar yanlış bilgilenmesin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ekim 2020
  6. her serverde aynı saat diye birşey yok kardeşim senin serverin 7 saat geriden geliyorsa sende 16-30 da çıkan yaratık benim serverimde gece seansı yani 23-30 02-00 saatlerinin yaratığı oluyor.herserverde aynı şöyle diyebiliriz oyunda herserverde aynı çıkıyor ama ülke saatiyle kaça denk gelirse.

7. Cok basit sen darkorbit anasayfasindaki saate gore bakicaksin oyuna nerden girdigin onemli degil hangi serverda oynadigin onemli bende meksikadan oynuyorum 8 saat fark var oyun saatini esas aliyorum

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sizi aydınlatarak konunuzu kilitlemek isterim:

Farklı sunucularda oynayan oyuncular için de türkiye saatleri kuralları geçerli değildir. En basit örnek; oyun içeriğine etkinliklerin aktif edilme zamanlarıdır. Lütfen kesin olarak bilmediğiniz konularda yanlış bilgi paylaşmayınız ve bu şekilde oyuncuları yanılgıya düşürmeyiniz :) .

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.