Yerinde Olmak İstediğiniz Karakterler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 22 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar konumuz oldukça açık hangi karakterin yerinde olmak istersiniz buraya yazmanız yeterli olacaktır.

Ben nanogiysili oyunda ki psycho adlı karakterin yerinde olmak isterdim.

Son düzenlenen: 13 Ağustos 2015
  2. Allame'nin yerinde olmak isterdim.

3. Ekko (hangi oyun biliyorsunuz)

Bir şey ters mi gitti ? 4 saniye geri al :D

4. F&F - Dominic

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  5. Game of Thrones'tan karakter söylüyecem ama sıkıntı var
    -Adam karizma ama öldü
    -Adam onurlu ama öldü
    -Adam cesur ama öldü
    -Adam zalim öldü
    -Adam yardım sever öldü
    -Adam politik zeka öldü
    Tek kişi kaldı profildeki adam onunda burnu yok+cüce+sürgünde+babasını öldürdü ben vazgeçtim

Breaking Bad-Walter White

BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  6. Captivity

Captivity User

Tarımsal ekonomiye katkı sağlamak ve reklam için her bölümde havuç yiyen koca yürekli Buggs Buny :D

BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  7. Rigby'e laf yok! Laf atanın canını yakarım ayrıca üstüne üstlük kalbini kırarım.

8. Darion26

Darion26 User

çatıdan çatıya atlayıp bıçakla adam öldürdüğümüz oyundaki fakirken zengin olan adam Edward kenway sonuçta çok yetenekli.

Prophecy bunu beğendi.
  9. kardeşimin hergun izledigi ankıl gredfan olmak istemem :(
    ben 10 kuçuklukten beri izlerim ve sıkı bir hayranıyım :D

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2015
  10. Ben şahsen EVA GREEN ve NATALİE DORMER ile başrol oynayan tüm adamların yerine talibim :)
    Seviyom çaresi yok <3

11. O Uncle Grandpa değil mi :D Evet o gerçekten saçmasapan bi çizgi film :D Gerçeğimsi Uçan Dev Kaplan nedir yaa :D

12. bide ben 10 çıkınca reklam niyetine onu araya sıkıolar del olyorum :D Alahtan 2dk duruyor :D

13. Aynen bende de oluyor :( Mesela ben Regular Show izliyorum, hemen araya tıkıştırıveriyorlar. :(

14. şuanda rigby var kanalada cartonetworkta :d kardeşim hepsin fanı :D

15. Bazen araya oddbods sıkıştırıyorlar. O da çok bebekçe

16. Biraz düşününce cod serisinin bütün oyunlarında oyunu bitirene kadar oynadığım adamlardan olmak isterim. Şiddet, heyecan ve aksiyon :D Oyuna ölümsüzlük hileside yaparsak süper olur :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.