Yeşil Ganimet Anahtarı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve pedrolarosa tarafından 22 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben ganimet anahtarı almak için uri biriktiriyorum yaklaşık 150 tane falan açıcam aynı gün ama hangi gün açsam bilemedim zeus günü aç deniyor genelde böyle yapmam doğru mu ve hangi günler zeus günü oluyor yardımcı olur musunuz

2. Hesabınızın genel durumunu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Eğer havoc ve Lf-4 eksiğiniz varsa ilk başta mevcut uridiumunuzla Zeta yapın. Havocunuz tam fakat Hercules'iniz eksikse kappa yapın. Havoc ve Herculesiniz tam ise Hades dönebilirsiniz. 150.000 uridiumla açıkta Hades'iniz varsa 12-15 civarı Hades yaparsınız. Bu da yaklaşık 100 ganimet anahtarı eder. Günlük dosyası, Tp, Şp, bölünme kristali de cabası:)
    Edit: Zeus günleri genelde Cuma günüdür. Detaylı bilgi için takvime bakabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.