Yeşil Ganimet kutuları V2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve C☆AYYILDIZ☆Ͻ tarafından 3 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu Değişiklik Gelmeli Mi ?

1. Evet

oy sayısı 26
    78,8%
  2. Hayır

oy sayısı 4
    12,1%
  3. Geliştirilmeli(eksik yada fazlalıklar hakkında bilgi verirseniz güncelleyebilirim)

oy sayısı 3
    9,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar alman formunda gördüğüm ve beğendiğim bir konuyu buraya taşımak istedim gerçketen güzel ve mantıklı geldi

Biliyoruz ki Kırmızı ve Mavi kutular güncellendi bunların yanında oyuna pek çok ganimet türü eklendi (apoclyps,obsidyen , vs ) tabikede yeni tasarımlar çıksın demiyorum ama belli bir oranda prismatiu ,scarp , mucosum gibi kaynaklar çıkabilir artık oyunun önemli kaynakları arasında lf4 gününde ise lf4 düşme oranıla aynı Bifenon , Kayhalon , Tetrathrin düşebilir

Desteklerinizi bekliyorum

İyi Forumlar.

2. Prophecy

Prophecy User

Peki bu V2 sandıkların anahtarları uridium ile mi alınacak?

3. bunlar sadece yeşil ganimet anahtarları içerik güncellemesi yani evet ayrıca kapıdan gelen anahtarlarda aynı nasıl mavi ve kırmızıları değiştirdiler artık bunlarıda değiştirmenin zamanı geldi

4. Eyuplu3

Eyuplu3 User

Gaminet anahtarına ciddi miktarda uri gidiyor. Gerçi o urinin hakkını veriyor da bu da olursa daha güzel olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.