yeşil ganimet kutusu içeriği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve the_flood tarafından 15 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yeşil kutu içeriiği değiştirilsin mi?

  1. evet

    oy sayısı 7
    87,5%
  2. hayır

    oy sayısı 1
    12,5%
  3. böyle güzel

    oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the_flood

    the_flood User

    herkese merhaba.bir düşüncemi bildirmek istedim. yeşil ganimet kutularının özel günler haricinde de ( Zeus ve LF-4 Günü) içeriklerinin daha geliştirilmiş olarak değiştirilmesidir. Şöyle ki ;
    - bildiğim kadarıyla yeşil kutularda bir içerik yüzdesi yok kırmızı ve mavi kutularda olduğu gibi. Bu yüzde yeşil kutularda olsun ancak içerikleri bu kutular gibi geniş olsun.
    - pet tasarımı
    - u-lf-4
    - gemi tasarımı
    - diroit tasarımı vs.
     
  2. Link Paylaşamıyorum ancak hatırladığım kadarıyla yeşil kutuların da bir yüzde sistemi mevcut forumda küçük bir araştırma yaparak bunlara ulaşabilirsin ayrıca tasarımların yeşil kutulara gelmesi çok sinir bozucu olacaktır çünkü bir çok oyuncu bu pet ve droid tasarımları yüzünden envanterinde sıkıntı yaşamakta ve gerçekten gerekli bir montaj parçası çıkabilecekken zaten kurtulmak istedikleri tasarımlardan bir tanesinin çıkması aşırı derecede sinir bozucu olur diye düşünüyorum zaten yakın zamanda Lf-4 lazerlerinin çıkma oranı arttırıldı yağmur gibi yağıyor. Bu yüzden fazla değiştirilsin diyecek oyuncu da bulacağını sanmam.
     
  3. Prophecy

    Prophecy User

    Diroit tasarımı varsa onun yerine başka bir şey verir (olan gemi tasarımı yerine 10k uri verildiği gibi)
     
    JohnShepard bunu beğendi.
  4. 10 adet birikmesi gerek en az her bir droide farklı tasarım takmak göz zevkini bozabiliyor çünkü. 10 kere hiç istemeyeceğiniz bir tasarım çıkması da halen sinir bozucu aslında yani droid tasarımı isteyen oyuncuların yeşil kutu dışında bir çok seçenekleri var bu tasarımlar için diğer seçenekleri kullansalar daha iyi yeşil kutular daha çok gelişirken işe yaradığı için buna yönelik içerikler olsun. Çünkü tasarım isteyen oyuncular genelde daha yeni UFE seviyesine ulaşmış acemi ustalar oluyor.
     
  5. oben

    oben User

    bencede artık normal lf4 lerin dükkana gelip lf3 lerin krediyle satışa sunulma zamanı çoktan geldi lf3 yerine normal lf4 lerin yeşil sandık içeriklerine sabitlenmesi lazım.lf5 çıkarmadılar amma el altıntan kaç çeşit lf5 çıkardılar aslında bizde yuttuk..elit hız ve kalkanların bile kredili satışı olmalı bence..
     
  6. LF-5 lazeri olabilmesi için 250 hasarı olması lazım en az. Eğer böyle bir lazer gelirse ve adı lf5 olmazsa bu şekilde bir yorum yapmanız doğru olur. Bunun dışında Haklısınız lf3ler artık kredi ile ulaşılabilir olabilecek kadar gözden düştü.
     
  7. Manitu

    Manitu Guest

    Merhaba,

    Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

    İyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.