Yeşil Ganimet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aydın_36 tarafından 16 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aydın_36

Aydın_36 User

Merhaba
    Yeşil Ganimet Kutularının içinden devamlı ama devamlı Xenomit çıkmasına alıştım fakat herhangi bir klana üye olmamama rağmen,savaş istasyonu modüllerinin çıkmasına anlam veremiyorum ? Tamam Xenomit çıkması sinir bozucu bir durum ama bu durumu anlıyorum,ticari bir yöntemdir.Az kaliteli,çok dandik malzeme ile doludur kutular ki millet daha fazla kutu açsın.Xenomite bile razıyım çünkü o maddeyi değerlendirebileceğim alanlar mevcut fakat ben savaş istasyonu modüllerini ne yapacağım ? 1.050 Uri verip kutu açıyorum,modül çıkıyor,5 k krediye satıyorum. Sistem klanı olan oyuncu ile olmayan oyuncuyu ayırt edebilmeli diye düşünüyorum.Birde bu bonus kutularından çıkan kredi miktarları nedir öyle ya ?400 kredi,600 kredi ? Bu şaka olmalı :)

2. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

modüller klan üyelerine çıkmalı diye bir fikir anlamsız bir fikirdir bende cyborgu aldım hardwarelerle işim yok banada nano consender çıkmasın o zaman içerikler bellidir ne çıkarsa o ki elinizdeki bir tasarım çıkınca 10k uridium alıyorsunuz peki neden bende var zaten bu tasarım kutudan hiç çıkmasın demiyorsunuz 1k kutuda 2 tane modül çıkar zaten kredilere gelince oyun çok değişti ama ne yazıkki içerikler üzerinde lazerler dışında bi gelişme olmadı misal teknolojiler 10k 10k tamir eden teknoloji yediğimiz hasar 200k 10k la neyi tamir edicek acaba avutma ağlaması galiba veya 75k kalkan ateşten korumak için üzerine naylon atıyor sanki oyunda bir çok eksiklikler var bi tarafı şaha yükseltiyorlar yanındakileri unutuyorlar

3. Aydın_36

Aydın_36 User

Bende tam olarak bundan bahsediyorum işte.Elimizde olan bir tasarım çıktığı zaman yerine 10 k uri veren sistem,klanı olan oyuncuyla olmayan oyuncuyu ayırt edebilmeli.Bu arada birleştirme malzemeleriyle,istasyon modüllerini bir tutmanıza şaşırdım ?Birleştirme malzemeleriyle her türlü itemi yapmak mümkün,yani İŞE YARIYORLAR.Ama modüller,özellikle benim gibi klansız üyeler için ÇÖP.

4. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

dediğiniz gibi düşünürsek herkese göre gereksiz malzemeler değişir o zaman şöyle birşey yapalım herkes kutulardan ne çıkıp çıkamayacığını kendisi belirlesin sistem bu kutu içerikleride gayet uygundur koyulmasını uygun görmüşler koymuşlar yılda bir denk geliyor kutudan zaten pek bi zararıda yok sizede kutuyu uriyle açmamanız tavsiyesini veriyorum böylelikle modul çıkınca kötü hissetmenize bi faydası dokunabilir ama istediğiniz bir şey mümkün değildir klanı bulunmuyor diye modul çıkmaması krediyle aldığı bir şey yok diyip yaratıklardan kredi vermemek gibi birşey olur bossterlarımı bile uriyle alıyorum kredi harcamıyorum hiç roketler fazlasıyla elit dolu banada kredi vermesinler o zaman zaten kullanmıyorum

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Şans kutularıdır. Sizin tercihinize göre olursa gelişmemiş oyunculara haksızlık yaratır. Bu düzenin iyi olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar

6. Aydın_36

Aydın_36 User

Ben işte o bahsettiğiniz '' gelişmemiş '' oyunculardanım.Gelişmem için uri verip açtığım kutulardan,işime yarayacak itemler çıkmasını beklemek yanlış mı ? Elimizde olan bir tasarım çıktığı zaman,onun yerine 10 k uri veriliyor,bunun içinde öyle bir düzenleme yapılması gerekiyor da aman neyse.Kilit.

Canım kardeşim,ya sen benim anlatmaya çalıştığım şeyi anlamıyorsun,yada farklı bir sıkıntın var ? Benim verdiğim örneklere bak,birde senin yazdıklarına.Kredi ne alaka ?Daha fazla bu saçma örneklerine katlanamayacağım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Şubat 2019
  7. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

Ornek verdim sizinkine hitaben nasıl siz klan kullanmıyorsunuz bende kredi kullanmıyorum bence benziyorlar birbirlerine

8. Aydın_36

Aydın_36 User

Nasıl mesela birbirlerine benziyorlar ? Klansız bu oyun şu yada bu şekilde oynanabilir dimi canım kardeşim ? Ya kredisiz ? Elit bir geminiz varsa,yani oyuna para yatırıyorsanız tabi ki krediye ihtiyaç duymazsınız ama ben gelişmekte olan ve oyuna çok fazla para yatırma imkanı olmayan biri olarak sıkıntımı dile getirdim de sen ne muhalefet ettin be arkadaş.Görende oyunun sahibisin sanacak :) Tamam ya sen haklısın vazgeçtim gerçekten,kutudan hep dandik işe yaramaz malzemeler çıksın,oldu mu ? :)

9. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

hep dandik işe yaramaz ? içindeki onca iyi şeyi çöpe atıp sadece beğenmediğiniz kısmı varsayarak yorum yapıyorsunuz her şey yerinde ve doğrudur diğer içeriklere erişim şansını düşürmek amacıyla konulmuş olabilir bardağın boş tarafından bakmaya devam etmeyiniz lütfen çok yanlış yolda yürüyorsunuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.