Bug / Oyun hatasi Yeşil Ganimet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alperennnn tarafından 4 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. alperennnn

alperennnn User

saat 08:07 sabahleyin gemimde zaten 3 adet hibrit işleyici vardı bir kaç kutu acmak istedim 3 adet hibrit işleyici çıkardım suanda seyir defterimde mevcut aldıgım gözüküyor fakat ne birleştirmede sayısı arttı ne de ekipmanda ticket mı atmam gerek bunun için!!

2. Ekipmanında daha öncesinde 3 adet hibrit işleyici olduğuna eminsen seyir defterini ss alarak ticket atarsan support gerekli incelemeden sonra size yardımcı olacaktır.

3. alperennnn

alperennnn User

Kesinlikle eminim bo3 için malzemeleri hesaplıyordum zaten onun için açmaya kalkıstım ss alıp ticket attıktan sonra farklı bişi yapmam gereklı mı hesabın ıd gibi serveri gibi bişi yazmam gereklımı

4. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Durumunuzu ss leri ile beraber support ekibimiz ile paylaşmanızı rica edeceğim. Buradan supporta ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. alperennnn

alperennnn User

teşekkürler konu kilitlenebilir

6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.