Yeşil Korsan Kutusu İçerikleri

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve NEDEN11NEDEN tarafından 12 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. nerdeyse 300 yeşil ganimet açtım 1 tane mikrok. vermedi yazıklar olsun DO yeni yükseltme modülünü alayım dedim elimde avucumda emekle biriktirdiğim anahtarlarım gitti herkesin oto su yok anlayın urim yok alacak napıcam şimdi ben cubi de botlar var invoke de botlar heryer de bot lar var nerde kasıcam uridyum yazık size ben deli gibi mind dönmek zorudna mıyım 21 sv hesapla saatlerce mind dönüyorum kasılmak için bari mind i 15 dk dan 10 dk ya düşürün çok zeki teknik ekip siz bizi sinirlendiriyorsunuz sonra laf söyleyince ceza alıyoruz

2. haklısın.bu şartlarda sana tavsiyem scrap toplayıp microyu birleştirden alman.hibrit içinse yeşil kutu açman.yeşil kutular için lf-4 gününü beklemek daha iyidir.o gün ne sebeptense bilmiyorum; bu alaşımlar olsun, 10k uridium olsun bolca çıkıyor.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenledim ve gerekli konu altına taşıdım.

Her şey den önce bizim de bir insan olduğumuzu unutmayın ve uslubunuz için sizi uyarıyorum devamı halinde ceza alabilirsiniz.

Korsan kutusu içeriği şansa bağlı olarak çıkmaktadır. Bu kadar değerli parçaların çıkma olasılığı düşüktür, şansınız sizden yana olmadığı günde olduğunuzu düşünüyorum. Hepsini 1 günde harcamak yerine farklı farklı günlerde açsaydınız daha iyi olabilirdi.

Bot İthamları için merkez ekip dışında bizlerin yapabileceği bir durum yoktur.

İyi Forumlar.