Yeşil kutu indirimi hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve conspirator...tr.- tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Bugün (lgf)günlük dosyası %15 lik bir indirime girdiğini gördüm.Merak ettiğim Yeşil ganimet anahtarı indirimi olacak mı ? veya geçmiş zamanlarda hiç indirime girdi mi ?

2. Merhaba ,

İndirimler ne kadar yada nelerde olacak belli değildir. Yani karışık şekilde sistem tarafından çıkartılmaktadır.

İyi forumlar.

3. anladım, peki geçmiş de hiç böyle bir indirim oldu mu ? bilginiz var mı?

4. Merhaba ,

İşte önceki mesajımda dediğim gibi bilemiyoruz çıkmaz derim çıkar yada çıkabilir derim çıkmaz tamamen sistem tarafından çıkartılıyor.

İyi forumlar.

5. Enson finalı geliştirme indirimi ile yapsanızda 10 lf4 daha yapıp pete 16 lwl lerı taksak

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bu istedikleriniz sisteme bağlı bizler burda forum düzeni ile görevliyiz ve sizin istek şiyatlerinizi iletmektir görevimiz.

Keyifli Forumlar

KroSName bunu beğendi.
  7. CİLΛ

CİLΛ User

modum bir de her indirimi oyuna girince ana sayfada gösterseniz daha iyi olmazmı

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar

İndirimler zaman kısıtlamalı olduğundan dolayı duyurusunu yapamıyoruz.

Bahsettiğiniz durumu fikir olarak bildirmek isterseniz "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümüne konu açabilirsiniz.Konunuzun destek görmesi durumunda merkeze bildirilerek değerlendirmeye alınır fikriniz.

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konu açarken bilinçlenmeniz açısından aşağıda verdiğim linki inceleyebilirsiniz. "Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümü kullanımı "

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.