Yeşil kutu mu yoksa apis mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∞Яε√εŋɠε∞вℓσσ∂™ tarafından 8 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın aleyküm iyi günler elimde 240 bin uri var apis droidi inşaatı ise 320 bin istiyor 4 adette lf4üm var sizce yeşil ganimet anahtarımı almalıyım yoksa apis droidinimi inşa etmeliyim

2. bence zeta açmalısın. bu uridiumu en kötü biraz kasıp iki zeta açacak hale getirrisen yüz anahtarın ve yüz k dar uri olur. o yüz k uriyide ganimetler yindirimdeyken ganimete bassan iki yüz civarı anahtarın olur. Elinde süper cephane arge olur. x iki günlerinde o uriyi zetaya basmanı öneririm ;)

3. klonaskeri

klonaskeri User

kaç argen var ?

4. 25

5. teşekkürler diyorsun ki apis hemen düşünme :)

6. Aliens

Aliens User

Apis almanı önermem. Şuan için Size Zeta kapısı daha faydalı olacaktır. Oradan gelen anahtar ile hem Apis hem Zeus hemde LF-4 alma şansınız var.

7. Sahmeran

Sahmeran User

aleyküm selam. bence ganimeti fulle zaten indirim gelir onada yarın öbür gün apise hiç uri verme pişman olursun ben 70 k uriye satın almıştım şimdi inşaat fullendi gittigi yere kadar gitsin illaki cıkıyor yani zeus günü bile apis fulleyenler var.

8. tamam teşekkürler :)

9. teşekkürler zetaya devam edeyim :) . modum konuyu kilitler misiniz?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.