YEŞİL KUTU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PД$Д™ tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PД$Д™

PД$Д™ User

Arkadaslar öncelikle iyi oyunlar 1 m uri çekip indirim ve vıp ile yeşil kutu fiyatları 1050 uriye düşüyor die biliyorum 1000 adet yeşil kutu alıp lf4 fullemek istiyorum 17 lf4 var suan ne dersiniz 1000 kutuda 20 lf4 bulabilirmiyim veya şansım nedir her türlü fikirlerinizi söylerseniz sevinirim

2. Merhaba ,

Kesin bir şey söylemek zor çünkü şans yada şansızlık faktörü var. Mesela 250 kutu açıp 1 kutu çıkarttığımda oldu 150 kutuda 1 tane çıkarttığımda. Fakat kendi adıma söylemek gerekirse ortalama 150 kutuda 1 tane çıkartıyorum. Bu mantıkla 1000 kutuda ortalama olarak 6 ile 10 arası çıkabilir. Fakat bu kesin değildir belki 500 kutuda 20 tane de çıkabilir. :)

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. PД$Д™

PД$Д™ User

geçen gün 100 tane actım son 12 kutuya kadar 1 adet lf4 çıkmıstı son 12 kutuda 2 adet daha çıktı yani 100 kutuda 3 tane :) şans işi ama bir fikir almak istedim

4. Merhaba ,

Dediğim gibi çok değişken bir durum yani forumda 5 kutu açık 2 tane LF-4 çıkaranları da gördüm. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.