Yeşıl kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯»Br[λ]ve™«¯¯¯»C*« tarafından 20 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsın yeşil kutulardan tasarım lf4 cıkma olasılıgının arttıgı ozell gunler varmı ? Varsa ne zaman oluyor ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

2 katı LF4 günü ve Helix etkinliği gibi etkinlikler olmaktadır lakin sistem tarafından atandığından ne zaman çıkacağına dair kesin bir bilgi yoktur.Ve kırmızı mavı kutulardan 3 katına kadar çıkma şansı vardır.

İyi Forumlar.

3. sarı renkde oluyor onlar mı ? pekı tasarım cıkma olasılıgı 3 kat artıyormu

4. Tasarım için olasılık arttıran bir bir durum yok diye biliyorum. LF4 için modumuzun dediği gibi lf4 günü veya helix günü oran artıyor fakat helix seneye kadar gelmez heralde. Bunlar yeşil kutuda çıkıyor.

Sarı dediğiniz kutular zeus günü çıkar ve zeus parçası çıkma olasılığı olur. Normal kutularda zeus çıkmaz.

Şuanki etkinlikteki sarı avantaj kutularını diyorsanız onlardan cephane, pet yakıtı, kredi, uri gibi şeyler çıkmakta.

5. Merhabalar;

Evet sarı kutularda 2 kat lf4 çıkma olasılığı olduğu günler oluyor fakat Zeus'un gününde de kutular sarı oluyor.Bunun için ana sayfasını gece 1 den sonra kontrol edin orada etkinlik başladığı zaman duyurusu yapılıyor

İyi forumlar.

6. TASARIM artık cıkmıyormu ona gore anahtar alıp yesıl kutu acacagım ?

7. Modum sarı kutular sadece zeus için sanıyordum 2 kat lf4 demi oluyor yani lf4 günü hikaye zeus günü çifte kazanç mı olmuş oluyor :D

Tasarım çıkıyor fakat çok zor bulursun.

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Korsan sandıklarından LF4 ve tasarım çıkması tamamen şansa bağlıdır,belli bir harita ve taktiği yoktur...Bol şanslar...

İyi Forumlar.

9. Merhabalar;

Pardon yeşil Kutularda etkinlik yapılıyor sarı kutularda dediğiniz gibi Zeus'un veya apis için.Bende bi yerde hata var ama nerde diyordum . Değişik eetkinlikler altında 2-3 kat gibi oranlar DO yönetimi tarafından uygulanabilir. Bunları öğrenebilmek için forumu sürekli olarak takip etmelisiniz.

İyi forumlar.

10. Modum bugün yeterince uyumamışsınız belli :D

Zeus günü = Zeus çıkma olasılığı olur bunun yanında yeşil kutulardan çıkanlar sarı kutudada çıkabilir. (Kutu sarı renkli)
    LF4 günü = LF4 çıkma olasılığı 2 kat artar. (Kutu yeşil renkli)
    Apis günü = Apis çıkma olasılığı 2 veya 3 kat artar. Apis için %25 indirimde olur. (Kutu yeşil renkli)

Normal günlerde yeşil kutudan çıkanlar;

LF4, Apis, Gemi tasarımları, LF3, BO2, Hız jeneratörü, gerisi hikaye :D

11. Merhaba,

Lf4 2 kat ve 3 kat şanslarının olduğu günlerde kutular yeşil renkte olur ayrıca bugünlerde anasayfa da 2 kat lf4 şansı veya 3 kat lf4 şansı diye bir pencere açılıp sizlere bildirim yapılır.

Zeus parçası çıkma ihtimali olan günlerde anasayfada bir pencere ile belirtilir ayrıca kutular sarı renkte olur.

Apis günleri de anasayfada size belirtilir kutularda yeşil renkte olur.

Tasarımların fazla çıktığı özel bir gün yoktur.Tasarımlar her gün kutulardan birinde çıkabilir ama olasılığı düşük olduğu için bulması biraz şans işidir.

Ayrıca BURADAN daha önce çıkmış apis, zeus, lf4 günlerinin kaydı tutulur.

Tatmin edici cevapları aldığınız inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.