Yeşil kutu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve calmdarkness1 tarafından 27 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ya bu yeşil kutu bulmak için bi cpu vb. bişe varmı yada bi taktiginiz varmı bu yeşil kutu bulmak için ? 450 kutu aldım 2 saatte 30 kutu açabildim elimde patlıcak hepsi.

2. Cpu yok. Haritanın en üst köşesinden başla yatay olarak haritayı dolaş.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşnımıştır.Tavsiye istediğiniz konuları yeni başlayanlara açınız.

Keyifli forumlar

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

belli bir süre sonra harita kendini yeniliyor,tavsiyem değişik haritalarda kutu aramanız.

5. Merhaba ,

Şu an için böyle bir şey yok ilerde olur mu bunu bilemiyoruz. Ayrıca 450 kutudan kaç tanesini açarsanız kalanları daha sonra kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. merhaba,
    Öncelikle şansınız bol olsun haritayı dolaşarak kolayca bulunuyor şahsen benim kişisel düşüncem aldığınız kutuları özel günlerde helix vs.. 80 adet geçmeyecek şekilde açmanız..
    dipnot olarak 50 kutu açtım 1 lf4 ve specktrum geldi
    sonraki helixte 100 açtım bir şey çımadı.

7. Kutuları daha iyi görebilmek için Opera tarayıcısı kullanıp 3 boyutlu modda oynayn ekran ayarlarını %75 olarak ayarlayın Bütün Kutuların hepsini kolayca toplayabilirsiniz .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.