YEŞİL KUTULARDAKİ ANORMALLİK!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yok arkadaş, şans meselesi başka bir şey. Bakın 250 - 300 civarı kutu açtım. 6 tane mi LF3, 4 adet kalkan, 5 adet mi ne Hız jeneratörü ( ki bu üçü hala neden konur anlamam), zibilyon tane xenomit, mermi, modül vs vs.
    Haydi bende problem var, şu anTR1 serverinde kimse sorsam tanıdğımı tanımadığım, adamlar LF4 çıkaramamış, Çıkaranlar ise 1 tane falan, o kadar.
    Lütfen şu kutuları inceleme gibi bir durumunuz varsa inceleyin. cidden, normal günlerde bile adamlar yakalarken, şu geceden beri topluyorum. Gezmediğim harita yok, hatta normalde kolay kolay düşmez ama NPClerden düşenleri de topluyorum gene de yok.
    Lütfen inceleyiniz.

2. Cellatus29

Cellatus29 User

bu oyununun kumardan başka birşeye benzemeyen bir tarafı malesef ve hep kaybeden biziz en azından şu anahtarların altına yazsalar dükkanda şu kadar lf4 çıkma şansı şu kadarı tasarım cephane vs ama oda yok anlıyacağınız ...... yerine konuluyoruz resmen :mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2014
  3. hayır daha da acayibi, 5 keredir zetadan da boş geçiyorum. Acaba uri çekmedim uzun zamandır, ondan mı oluyor diye düşünmeden edemiyorum.

4. Cellatus29

Cellatus29 User

emin olki bu bot kullanlara bazen hak vermiyorum değil bu oyun yöneticileri böyle yaptıkça daha çok açık bulup kullanırlar oyunda düşüncende doğru olabilir bakma ücretsiz savaş oyunu dendiğine açılışta..para dönüyor bu oyunda kardeşim paraa

5. ahmettyran

ahmettyran Guest

Alpha bitirip 4-1 e gittim 1 kutu açtım LF4 :D Sonra 2 hız jenarotorü çıktı... İşime yaramayacak şeyler de çıkıyor ama şans.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sandıklardan çıkanların hepsi tamamen şans işidir.Ben bir oyuncu olarak çok anahtar aldım,çok sandık açtım.Denk gelmedimi gelmiyor.LF-4 leri tamamlıyana kadar neler yaptım.Ama şu anda LF-4 tamamlandı.Bazen şu günlük görevlerden verilen anahtarlarla açtığım sandıklardan bile zaman zaman LF-4 çıkıyor.Tamamen şans.

Bu oyunda urıdıum alan ile almıyan arasında hiç bir fark yoktur.

Bu oyun bir kumar değil,eğlencedir.Uslubunuza biraz daha dikkat ederseniz seviniriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.