Yeşil Kutulardan Apis, Altınlardan ise Zeus Çıksın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 11 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Korsan Kutularıyla ilgili olarak;

1. Yeşil kutulardan SADECE apis parçaları çıksın, Altın kutulardan ise SADECE Zeus parçaları çıksın.

93,3%
  2. Yok, böyle güzel, aynen devam.

6,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi Apisi olan arkadaşlar, Zeus için kasarken, tekrar apis parçaları ile karşılaşıyor. Bu da insanın sinirini bozuyor. Bir de üstüne üstlük, elit motor ve kalkan gelince, iyiden iyiye çıldırıyoruz. Elbette bir LF3 çıkmaz mı, offf ki ne offf. Bence apis parçası gelirse, aynı Galaxy gatesteki gibi x2, x3 şeklinde bir sonraki kutuyu etkilesin. Ayrıca Xenomit, DDM mayın, Günlük Dosya gibi ürünler de kaldırılsın.

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  2. kesinlikle katılıyorum en kısa sürede faaliyete geçmesi gereken bir fikir. bi de tamam ne çıkacağı şans ama tıpkı galaksi kapılarındaki gibi istatistik sunsun DO ekibi. hangi şeyin çıkma ihtimali yüzde kaç bilmiyoruz şans deyip oyalanıyoruz. belki de % de 0,001 olduğu için mi bilgilendirilmiyoruz bu konuda.

3. -onur5000-

-onur5000- User

Kesinlikle kardeş katılıyorum 60 kutu açtım bügün 2 tane 10 luk hız 3 apis başka değerleri hep xenomıt felan

4. 18 kişi incelemiş konuyu, ben hariç iki kişi oylamış :( oylamak o kadar mı zor? :(

5. melih

melih User

ben 150 kutu açtım 10 11 tane apis parçası çıktı bu nedir ya 5 de zeus çıktı .D

6. asdfgasf

asdfgasf User

taktik 5-1, 5-2de üst üste apis çıkaar

7. Aips diroidim varken zeus yada LF-4 bulmak için açtığım kutularda 2. defa aipsi tamamladım. Bu saçmalığa son verilse gerçekten güzel olacak. Fikir güzel umarım tam destek alır +1.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Haziran 2016
  8. anakin5555

anakin5555 User

Kesinlikle iyi fikir böylece sarılardan sadece zeus toplayabikiriz inşa etmesi daha klay olr

9. Basarili fikir.Gerceklestirilebilir.Direkt bu sekil olmasa bile tekrar aposle ugrastirmamak adina bu tarz fikirler yapilabilir, yapilmali.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda renkli yazmak,kurallara uygun değildir.

Keyifli Forumlar.

11. anakin5555

anakin5555 User

Bnce desteklenmeli. Ama copler oyunun tadi tuzu. Onlar kalkmasin :D

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.