yeşil ve sarı korsan kutuları hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 31 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. herkese iyi forumlar. başlıktada belirttiğim sarı ve yeşil korsan kutuları içeriği nelerdir bunu belirten bir yer göremedim , yardımcı olursanız sevinirim.

2. Zeus gününde yeşil kutular kaldırılıp sarı kutular bulunur . Bu sarı kutulardan zeus diroit parçası çıkma ihtimali vardır. Belirli sayıda parçayı birleştirip 10. Diroit olan zeusu alabilirsiniz . Zeus günü haricindeki günlerde yeşil kutulardan zeus parçası çıkmaz ama apis diroit parçası çıkma ihtimali vardır.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Yeşil ganimet kutuları hakkında buradan bilgi alabilirsiniz. Altın ganimet kutuları, yeşil kutuların zeus parçası çıkan versiyonudur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Eskiden zeus gününde bütün kutular sarı olmuyordu yeşil kutular hala duruyordu. :D

5. Bende 2009 yılında başlamıştım oyuna . Ara vere vere devam ettim . Hatırlarım o günleri evet eskiden öyleydi :)

6. Aaa ne tesadüf ben de 2009'ta başlamıştım ve ben de ara vere vere devam ettim. :)

7. Çocukluğumun oyunlarından biridir .*** ve DarkOrbit oynayarak geçti çocukluğum. Şimdiki nesil bu oyunların değerini bilemeyecek tutturmuşlar bi *** :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Şubat 2020
  8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Forumda başka bir oyun hakkında yazı yazmak yasaktır. Mesaj içerinizi düzenlemiş bulunmaktayım lütfen tekrarlamayınız. Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Dilerseniz diğer üyelerimizle Forumda bulunan Arkadaş Arama , Konuşmacı Köşesi yada Kim kimdir? Oyuncu köşelerinde konuşmalarınıza devam edebilirsiniz :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.