Yetdi artık be videoda yolladık 10 kere

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM__KoMuTaN[61] tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yemin ediyorum en az 30 kere şikayet etmişimdir klanı adamlar program kullanıyor ya kaç kere video yolladım supporta kaç kere inceleyin dedim hemen bahane uydurup birşey yapamadınız tabi sıralama oyuncusu olunca bide adminleri tanıyınca böle oluyor biz kullansak dakikasında ban yeriz böle oyunmu olur bırak allah aşkına bikere bile demediniz herhangi bi oyuncudan şikayetiniz varmı diye bide oyuncuların fikir ve görüşleri bizim için çok önemlidir diyorsunuz bari yalan sölemeyin be

yusufersin bunu beğendi.
  2. oyunun temel kuralı olmuş artık şirkette admin varmı var bide onun klanındamısın tmm sana herşey serbest istediğini kullan ne banı hikaye o işler onlara kalsa botu bitirdik he botu bitirdin ama merkavayı halendaha bitiremedin adamlara müsade ediyosun niye çünkü sıralamada ve paralı oyuncu kaybetmeye tahammül edemezsin onların verdiği tl bizimki rusmanatı sanki

3. tanıdıgın varsa kedi gibi 4 ayak üstüne düşersin onlar tl ödüyor biz rus manatı :mad::mad:

4. az önce ban yedim biri yazmıştı chate uri çektim urim hala gelmedi adminim diye bende yazdım bu oyuna para yatırılırmı kafanmı güzel :D diye ban yedim harbi şuandan itibaren oyunu bırakıyorum bukadar olucağını hiç ama hiç sanmıyodum

5. Çok haklısın Kardeşim... HELAL OLSUN... bende video aldım kanıt resim de çektim. Bana gelen cevap aynen şu..

İnternet FPS'niz düşmüş olabilir. Pc'niz kasmış olabilir...

Allah aşkına kalkıp bi oyuncunun hesabına tarama yapıp öyle cevap versenize... G.İ.Ş. kuralları = BİGPOİNT daima haklıdır.

6. ya eski pc kasıyo diye gittim en iyisini aldım i7 işlemcisi var 6 çekirdek ama adminler halendaha pc kasar çerezleri silin diyo :) unutmayın ki bu oyuna para basarsanız bilgisayarınız hiç kasmaz :)

7. İntel inside işlemci Casper Nirvana w8 kullanıyorum fiber net var hala kasıyor diyolar nasıl oluyorsa...

8. sıralamada 4. olan adam puşing yapıyor videosunu çekip yolladık gerekli incelemeler sonucunda gereken yapılır dediler hala yapılacak :D

9. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Videolarınızı supporta illetin ve forum uzerınden bi işlm yapamıyoruz ılk videoda arg kelımeler kulanmışsınız konuyu kılıtlemek

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.