Yeteneğe ölmek

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Atkafası tarafından 5 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Atkafası

Atkafası User

Bugün 5-3te pala topluyodum, bir gemi (Venomdu sanırım) saldırmasın diye uzaklaşıyodum ki yetenek attı sonra yanımdan geçti gitti. Resmen sana lazer harcamam bile dedi ve sadece yeteneğin hasarıyla Vengeance'ımı patlattı. İtiraf etmeliyim ki Darkorbitte bu kadar havalı şekilde ölmemiştim. Benim soruma gelecek olursak, ben bu yeteneği yediğimde naparsam ölmem?

2. bgtokat60

bgtokat60 User

ema atman gerek ya da portaldan atlaman gerek

3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Montaj'dan ema elde edebilirsiniz. Eğer birleştirme malzemelerine sahip değilseniz tanesi 500 Uridiumdan Dükkandan alabilirsiniz. Ancak her ema tek kullanımlık olduğu için dikkatli harcayın. Ema attığınızda size sıkan kişinin saldırısı iptal olur ve belli bir süre işaretlenemezsiniz. Aynı şekilde üzerinize dondurucu roket veya gemi özelliği attılarsa iptal olur.

HSWCloud bunu beğendi.
  4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Ema kullanırsanız
    Yetenek kullanan gemiyi yok ederseniz.
    Haritadan atlarsanız portal ile
    Aegis ile darbe puanı basarsanız

Bu yetenekten kurtulabilirsiniz.

İyi forumlar

5. Atkafası

Atkafası User

Teşekkürler kapatabilirsiniz.

6. RobinKudin

RobinKudin User

kapatın bencede

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.