Yetenek Ağacı Açılmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaraKobra0606 tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit Adminleri bildiğiniz üzere bir çok güncelleme yapıldı . Benim Artık Yetenek Ağacı Açılmamaya Başladı Sadece Bnde Değil Herkezde bu sorun var supporta sorunumu yazdım ama hala bir cevap alamadım Bilginize

2. Bende açılıyor ekran görüntüsü var mı?

3. Merhaba ,

Bir kaç gün önce yeni Flash Player çıktı. Otomatik güncelliyor diye güvenmeyip manuel olarak güncelleyiniz. Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyiniz.

İyi forumlar.

4. bnmde açlmıyo sayfayı durdurym anca öle açılıyo

5. Merhaba ,

Önceki mesajımda yazdığım önerileri deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. çerezler olmadı da flash playeri deniyim saol modum

7. Merhaba ,

Rica ederim flash player'i manuel olarak güncellemeyi de deneyiniz.

İyi forumlar.

KaraKobra0606 bunu beğendi.
  8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Geçen hafta bir arkadaşımın da aynısı oldu yetenek ağacım açılmıyor dedi uzaktan pc bağlantısı ile kullandığı tarayıcıyı komple sildim ve başka bir tarayıcı kurdum denedik ve yetenek ağacı açıldı normal de kendi bilgisayarımdan hesabına girdiğimde bende açılmıştı ama onda açılmadı dediğim gibi tarayıcıyı sildim ve başka bir tarayıcı kurdum ve oldu deneyebilirsiniz.

9. saolun yeniden ykledm tarayıcıyı oldu tşk :)

Son düzenlenen: 16 Temmuz 2014
  10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun kalamdığına sevindim iyi sabahlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.