yetenek ağacı :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____™MΣЯT♥BΣΫ™ tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın arkadaslar ben yetenek ağacına giremiyorum bu neden olabilir basarılara tıklıyorum ekran geliyor ama yetenek ağacına tıkladığım zaman gelmiyo :'(

2. buzmavi

buzmavi User

Çerezlerinizi silip tekrar denermisiniz? Hatta tarayıcınızı tamamen kapatıp oyuna giriş yapıp bakınız

3. Olmuyor Sayın Admınım :(

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Probleminizi supporta açıklayıcı bir dille yazmaktan baska careniz kalmamiş lütfen supporta yazınız en kisa zamanda çözümlenecektir.

Iyi forumlar

5. Mert bey tarayıcından kaynaklanıyor olabilir kardeşim sen değiştir tarayıcıyı chrome kullanıyorsan yandex kullan maxthon kullan mozilla firefox kullan ben yandexte hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım şu ana dek. hatta chrome dan daha hızlı açtığını da gözlemledim. tarayıcı değiştirmeyle de olmuyorsa modumuzun dediği gibi supporta bildirirsin kardeşim.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadasimiz çok güzel açıkladı cok tesekür ediyorum kendisine bir deneyin olmaz ise dedigim gibi supporta yazin.

Iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.