yetenek ağacı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [orcun_sv] tarafından 28 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [orcun_sv]

[orcun_sv] User

merhabalar yetenek ağacında 1000 urı karsılıgında yeteneklerı sıfırla dığe bır buton var bunun ne ıse yaradıgını odğrenebılırmıyım ne gıbı artıları eksılerı olur nıcın kullanılır,

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Yetenek ağacındaki sıfırlama butonu yapmış olduğunuz ar-geleri yeniden dizmeniz için hazırlanmıştır ve her sıfırlamanız da sıfırlama miktarı iki katına çıkmaktadır.

Keyifli Forumlar

3. [orcun_sv]

[orcun_sv] User

yanı arge puanlarım gıtmıcek bastan dızmemı sağlıcak doğrumu anladım acaba, bırde mesela bazı oğelerde dıokı kalkan gucun yuzde 4 artıcak ben argelerı dızerkende dıelımkı eskıye gore daha fazla kalkan gucum yenı halınımı baz alarak arttırıcak buyuzdenmı sıfırlıoruz argelerı daha etkılı olsun dıemı

4. Mesela 25 tane argen var Eğer ona basarsan basmış olduğın argeler basmamış halde yukarı gelcek Tekrar istediğin şekilde basabilceksin Argeyi her sıfırlayışında 1000 uri demiştin Bi dahakine atıyorum 5000 e çıkacak

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Kişiler saldırgan tarzdan toplayıcı tarza geçmek için argeleri sıfırlayabilir. Bahsettiğiniz gibi sıfırladıkça kalkan bonusunun üzerine katmaz. Arge sıfırlamanız varolan argelerinizide sıfırlamaz,sadece bütün yapılmış dizilimi geri çeker.

Keyifli Forumlar

6. [orcun_sv]

[orcun_sv] User

anladım stratejık olarak pozisyon almamızı sağlıyor yanı teşekkür ederim iyi çalışmalar..

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ben teşekkür ederim,aynen dediğiniz gibi. Saldırgan savunma ve toplayıcı tarza geçişler yapmak istediğinizde sıfırlayıp dizilimi yeniden yapmanız gerekiyor. Unutmayınız ki her sıfırlamadan sonra bir sonraki sıfırlama maliyeti artarak devam edecektir. Ayrıca bir önceki dizilimde harcadığınız seprom ve credielr geri gelmez.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.