yetenek ağacından argeler yok oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***HEKİMOĞLU*** tarafından 12 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminlerim yetenek ağacında 33 argem vardı ama 4 argem ortadan kayboldu.şimdi 29 argem var supporta mail atıyorum ama zahmet edip bakan bir admin yok.şu attığım maillere bir admin cevap yazsında kaybolan argelerimin akıbetini öğrenelim.

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Herangibi bir program kullananların ceza olarak argelerinin silingini biliyorum ama onlarda direk 0 lanıryor seninki farklı birşey sanırım sportta en geç 48 saat içince cevap verir gibime geliyor

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Net geçmişi çerezleri temizleyıp modeme reset atın tekrardan girmeyı deneyın argelerınız yerındemı dıye bakın

Keyıflı forumlar

4. hepsini yaptım ama hala ortalarda yok 4 argem :(

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu ile ilgili supporta meil atınıza bizim forum üzerinden gemınız ınceleme şansımız yoktur

Keyıflı forumlar

6. Support'a mail attıktan sonra 48 saat içinde asıl cevap gelir. 48 saat içinde cevap gelmezse ticket numarasıyla tekrar mail atabilirsiniz.

Jameika-TR bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Yetenek Ağacı kısmının resmini ekleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap verecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.