yetenek ağacından kaybolan argeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***HEKİMOĞLU*** tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkorbite bakan bütün adminlere sesleniyorum.
    şimdiye kadar hiç bir konuda bu kadar ciddiyetsizlik görmedim.neredeyse 1 ay oldu yetenek ağacında yerleştirdiğim 4 argem sebepsiz yere ortadan kayboldu ama hiç kimsenin bu konuda kılını kıpırdattığı yok.supporta defalarca mail attım her defasında başka bir admin cevap yazıp bekleyin sorununuzla ilgileneceğiz diyor.alkılıç admin tarih saat verin hemen çözelim dedi verdim ama hiç bir şey yapmadı.balkur admin merkez ekibin desteğine ihtiyacımız var dedi bir gün sonra sorununuz çözülecek bekleyin dedi hafta oldu çözülen bir şey yok.en sonunda alkılıç admin konunuz çözüldü artık burdan yazmayın yeni konu açın dedi ama çözülen bir şey yok ortalarda.benim 4 arge puanım hala ortalarda yok.artık birileri ciddi manada işini yapsın ve benim kaybolan argelerimi bulup yerine koysun.
    saygılarımla

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kaybolan argelerınız incelenmesi için tekrardan supporta mil atmanız gerekmektedır forum üzerındn geminizi inceleme gibi bir yetkimiz yok sorununuz cevabı support gerekli işlemleri ordan yapılmaktadır

Keyifli forumlar

3. Merhaba ,

Eğer gerçekte tamamen kaybolduğundan eminseniz tekrar support ile iletişim kurmanız gerekiyor çünkü forum üzerinden bizlerin oyuna müdahale etme yada hesap inceleme yetkimiz yoktur.

Resim işaretli olan kısmı kontrol ediniz. Eğer yanlışlıkla sıfırlama yaptıysanız arge'ler tekrar dağıtılmak için gösterdiğim yerde toplanır.

İyi forumlar.

polatalemdar311 bunu beğendi.
  4. kıyamet modum buradan bir çözüme kavuşmayacağını biliyorum ama napayım bir umut adminlerimizden biri görürde yahu bu adamın sıkıntısını bir inceleyelim der umudu ile yazdım buraya.devalarca mail attım supporta ama ya çok yoğunlar yada bizi sevmiyorlar anlamadım gitti.inşallah inceleme yetkisi olan birileri görür bu yazıyıda attığım maillere bir cevap gelir.benim argeler boşta iken kaybolmadı dağıtmıştım özelliklere 2 tanesi kelle avcısı1 de idi hatta .2 taneside başka bir özellikte.

5. Merhaba ,

İlk olarak okulların tatil olması nedeniyle support normalden fazla yoğun oluyor. Ayrıca olur olmaz her türlü konuda support'a mesaj yollayanlar oluyor. Bu gibi durumlar haliyle fazladan yük oluyor ve asıl konulara geç cevap verilebiliyor. Ayrıca bir mail yolladığınızda size otomatik gelen mail'de Ticket yani bilet numasarı oluyor. Sonraki iletişimlerinizde o Ticket numarasını konu başlığına yazarak mail yollamanız daha iyi olacaktır. Her yeni sıfırdan bir mail herşeyi başa aldırabiliyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.