yetenek süreleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hhh123 tarafından 3 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Daha güzel ve mantıklı mı ve böyle olması gerekiyormu ?

1. evet

85,7%
  2. hayır

14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hhh123

hhh123 User

venomun ve cyborgun tekilliklerinin yaratıklara atılınca 3 dakika gerçek oyunculara atılınca 14 dakika olması solacenin tek başınayken yeteneğnin şuanki gibi olup , grup olduğunda bastığında süresinin artması daha mantıklı olmazmı veya bunu yapamazlarsa 2 tane tekillik getirebilrler birini yaratıklara birini gerçek kişilere kullanabilrz biri 3 dakika diğeri 14 dakika sürer solaceyede aynısı herkez bu gemilerle savaş yapmıyor sonuçta yaratık kesenlerde var diminsherede olabilr zaten sentinelin şuanki hali kısa sürüyor ve süreside normal sadece spectrm un yeteneğinin süresinin 8 10 dakika civarı olması normal olur bence, aklıma geldi hiç uğraşmadan yazdım bunu ama gayet anlaşılır olduğunu düşünüyorum :D

Son düzenlenen: 3 Ekim 2017
    ΜΞGДŦяФЙ∞ ve anakin5555 bunu beğendi.
  2. anakin5555

anakin5555 User

+1 kesinlikle denge yaması golileri mahvedecek :( en iyi gemi sentinel olacak galiba :D

3. Bütün öneriler toplanmalı herkes vs atmıyor kapı yapan veya gelişmeye çalışan oyuncular var böyle daha adaletli olur.

anakin5555 bunu beğendi.
  4. anakin5555

anakin5555 User

katılıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.