yetenekağacı yanıltma manevrası2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -42GONYA42- tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm herkese arkadaşlar ben argeyi sıfırladım ve argelerin bir kısmı olan yanı yanıltma manevrası 2 vermeyi düşünüyordum sonra düşün sizce versemmi yoksa vermesemmi kararsız kaldım çünkü pek etgisini gördüğüm söylenemez kendimce tabi sizce ne yapayım arkadaşlar yardımcı düşünceleriniz için şimdiden tşk ederim

2. R0MJKE

R0MJKE User

yani normalde kaç argen varki buna göre yorum yapalım. 50argeysen yada 40dan fazlaysa şart zaten yapman 1e1ler için

3. Gemin full değilse öncelikle bağlayıcı ışın 2 ye ver yeterince argen varsa ona ver. Çok aciliyeti olan birşey değil baskın vs yapmıyorsan gemini kasıp kutu topluyorsan şu an için çok gerekli değil ama yinede argen bolsa verebilirsin

4. tşk arkadaşlar dediğinizi yapcam 44 argeyim tekrar argeleri dağıtırken düşündüm yanıltma manevrasına versemmi vermesemmi diye çünkü adamlar her şekilde beni patlatıyorlar keşke hakkı ile patlatsalar gam yemeyecem ama yardımcı kullandıkları için argemin bir faydası olduğunugörmediğim için böyle düşündüm ve oynadığım server global server adamlarda yok yok bil hassa rus oyuncularda saolsun darkorbitte onlara bir şey yapamıyor her türlü kanıt göndermemize rağmen neyse arkadaşlar yardımcı olduğunuz için tşk selamet ile kalın cümleten

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.