yeteneklerin son soğuma süreleri nelerdir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

merhaba, yeteneklerin soğuma süreleri hakkında araştırma yaptım sırada soğuma sürelerinin değişebileceği konusunda bazı yorumlar gördüm. Dolayısı ile sizlerden ricam yeteneklerin soğuma sürelerinin güncel olanları paylaşırsanız sevinirim.
    İkinci merak ettiğim petimizde kilitli lazer slotu, seviye arttıkça mı çıkıyor yoksa her slot açtığımızda açabileceğimiz yeni bir kilitli slot mu veriyor.
    Teşekkürler iyi çalışmalar.

2. BonusRasta

BonusRasta User

Neyin yeteneklerini soruyorsun, goliath tasarımlarının mı yoksa aegis, citadel, spearhead onların mı ?
    Slotlar level atladıkça çıkıyor diyebiliyorum hiç ddikkat etmedim, ama her kiliti açtığın zaman diğer kilidi açmak için daha fazla uridium gerekiyor.

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

1. Sorunuzu daha açık bir şekilde sorarsanız memnun olurum.
    2. Sorunuza gelince evet her seviyede uridium katlanarak açıyorsunuz ve slot sayısı sabittir kilitli olaarak gördükleriniz kadardır.

Keyifli Forumlar

4. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

merhaba , yeni gemimi tasarım mı alayım diye karar vermeye çalışıyorum bu yüzden gemilerin ve tasarımların avantajlarını karşılaştırmak için goliath tasarımların soğuma süreleri lazım.

5. uLTRa!

uLTRa! User

Hepsinin süreleri 20 şer dakika diye biliyorum vede vega şimşeğin yeteneği 10 dakika diye biliyorum yanlış biliyorsam bende öğrenmiş olurum. diğer arkadaşlardanda cevap alalım

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Spectrum: prizmatik kalkanlama özelliğinin dolum süresi 20 dakikadır.

Venom:Tekillik Özelliğin dolum süresi 20 dakikadır.

solace: Nano Küme Tamiri özelliği dolum süresi 20 dakikadır.

sentinel:Kale özelliğinin dolum süresi 20 dakikadır.

Lightning(Şimşek) Vega Tasarımı:
    • 5% vuruş puanını arttırıcı özelliğe sahiptir.
    • Bunun yanı sıra 5 saniye süreyle %30 hızını arttırabileceği afterburner özelliğine sahiptir. Bu özellik ani hızlanmalar yaparak düşmandan rahat bir şekilde kaçmanızı sağlayacaktır. Ayrıca son güncellemelerle bu özelliğin süresi 15 dakikaya düşürülmüştür.

Pet slot fiyatları

-By_CesuR- ve .SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  7. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

cevap için çok teşekkürler Nefes arkadaşım. Gerçekten forumdaki bizlere yardım çabaların takdirlik. Teşekkürler harika insan. Sorum cevabını bulmuştur. Birde diminisher de sanırım 20 dk da soğuyor galiba.

Son düzenlenen: 6 Ekim 2014
  8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar ve Oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.