Yeter ama artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .кαяαвαѕαη. tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bigpoint yöneticileri yeter artık valla bıktık sizden oyundan soğumamız için ne yol varsa hepsini deniyorsunuz yav bi tasarım çıkıyo 2-3 gün kalıyo eyvallahta dünkü futbol tasarımları niye 1 gün kaldı ben oyuna şuana kadar 1.000tl yatırmış adamım dün kapı yaptığım için uridium kalmadı bunun yüzünden referee alamadım ve o referee için ben kaç ay bekledim belki bu gün x3 te uri çekip referee alacaktım yani varya ben sizi anlamıyorum şuan sinir krizi geçiriyorum ve kendimi zor tutuyorum herann sizinle ilgili şikayet / ihbarda bulunabilirim evet belki saçma ama ihbar sebebinede oyuncuların anasını ağlattı yazacağım gerçekten bu kadar olmaz ya

2. Kardeşim burda hata sende darkorbitte senin gibi bir sürü oyuncu var uridium olmayıpta alamayan dün etkünlik vardı bildiğim kadarıyla golem bot bie bu bu etkinlik olduğunda o tasarımlar geliyor.

3. kardeşim kalsaydı ben bu gün uri çekecektim x3 te neden diğer tasarımlar en az 3 gün kalıyorda bu bi gün bile kalmıyor

4. Golem bot etkinliği kaç saat sürüyorsa bu tasarımlar o kadar kalıyor. Bu etkinlik tekrar olur merak etme alırsın birdahakine.

5. Kaç ay sonra acaba veya kaç yıl

6. Sistem belirliyor bunu belki bugünde olabilir.

7. bende alamadım canını sıkma değmez sabırla bekle

8. Hepsi gereksiz tasarımdı sadece görünüş, olsada olmasada bir şey farketmez.

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak sakin olunuz lütfen. Yakın bir zamanda siz değerli oyuncularımız için tekrardan etkinlik düzenlenecektir. Lütfen takipte kalınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.