YETER ARTIK ACİLEN YARDIM !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve †ƒ—…†™ tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. geçen hafta olmadıgı gibi bu haftada hediye promo kodu epostama gelmedi her türlü şeyi yaptım epostamda 1 gemi var , epostam onaylanmış durumda , bültenede aboneyim burdanda çözüm bulamzsam artık suporta başvurcaz yapcak bişe yok

2. forumdan müdahale edemezler supporta yazmalısın.
    İyi forumlar...

3. bende biliyorum belki başkası dha önce böyle bir sorun geçirmiş ve sorunun ne oldugunu söyler diye bekliyorum oke

4. bilemiyorum ben ama tek bildiğim supportla irtibata geçmen gerektiğidir. yani heralde öyle yapman gerekiyo bi modun gelmesini bekle o daha iyi bilir

5. tamam biliyorum zaten sorunumdada belirittim burdan bişe alamazsam suporta başvurcam :)

6. :) bültene aboneysen gelmesi lazım muhtemelen bir mod gelicek link atıcak ve incelemeni söylicek yani o linkte yararlı bilgiyi bulabilirsin yine olmuyosa supporta yaz derler SSS den bak bide ben çıkıyorum hadi iyi akşamlar :)

7. hayırlı geceler kardeşim :)

8. Merhaba ,

Sürekli kod yollanmıyor ve haber bülteni aboneliğini aktif edince geçmişteki kodlar yollamaz. Fakat daha sonraki yollanacak kodlar için şartlara uygunsanız mail'e gelir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.