YETER ARTIK DÜZELTİN ŞU SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 22 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Slotlar kitlenip kalıyor kimseye sıkamıyorum yada ema insta hiçbirini kullanamıyorum Geçenki jpa dada bu sorun oldu ve jackpot u iptal ettiniz 3 hafta geçti halen düzeltemediniz artık yeter Flax lı gemiye sıkamadığım için patladım

2. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

bildirdiniz için teşekkür ederiz...bizim de teknik ekibine bildirmekten başka yapacak bir şeyımiz yok..umarız çabuk çözüme kavuşur.

Iyi Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. Aynen Fm Bu sorunda Yeni Çıktı Sılotlar bi kitleniyor hiç birşey işlemiyor crtl basınca ateş ediyor anca

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  4. TheMaster

TheMaster User

Sayfayı yenileyince düzeliyor.Fakat bazen savaş ortasında gidiyor o sıkıntı işte.

5. Düşmana patlıyorum tekrar doğup kesme şansım varken adama vuramıyorum ve tekrar patlıyorum

6. TheMaster

TheMaster User

Haklısın benimde başıma geldi. İnşallah düzeltirler.

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Benimde arada başıma geliyor. Hiç savaşırken olmadı ama ben f5 atmak zorunda değilim.

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar maalesef oyun alt yapısının görevlisi bizler değiliz.

Bizler sadece forumdan görevliyiz.

Durumu merkeze ileteceğiz , bunun dışında maalesef yapabilecek bir şeyimiz yok.

Bizlerde bu durumdan dolayı üzgünüz ve oynayan oyuncular olarak bizlerde müzdaribiz.

Umarım kısa zamanda çözüme kavuşturulur.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.