YETER ARTIK OYUNDAN SOĞUDUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAYDAKİ_ADAM tarafından 18 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CHATİM OLMUYO AUTO BİLMEM NE FAİLED DİYO K BAKMAYIN CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ SİLMEYE ÜŞENDİM ( KESİNLİKLE BAĞIRMIYORUM YANLIŞ ANLAMAYINIZ )

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Genel sorun en kısa zamanda çözerler merak etme tek yapabiliceğimiz sabırlı olmak

3. anladım sendedemi var ?

4. bende öyle olduğu zamanlarda f5 atıyorum geçiyor bazen netin yavaşlığından olabiliyor

5. bende geçmedi 5 defa reset attım pcye 7 defa modeme reset attım 5 dakkada bir çerez falan temizledim geçmişi sildim dns temizledim yapmadıgım şey kalmadı ama hala aynı durum

6. BonusRasta

BonusRasta User

açık kalmış diyene kadar caps lock tuşuna basar tekrar yazardın :D

7. Ara sıra böyle hatalar olabiliyor.

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Yok ama senin gibi sikayet eden bisürü kişi var yabancı forumlarda bile var

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bazı arkadaşlarımız chatin düzeldiğini yazmışlar sizin hala aynımıdır hangi server da oynuyorsunuz.

10. :)
    olmuş şuan
    olmuş şuan modum konu kapanabilir bütün arkadaşlara ilgilerinden dolayı ( tabi sizede ) teşekkür ediyorum hoşça ve dostça kalın iyi günler...

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biz teşekkür ederiz kolay gelsin.

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.