!Yeter Artık! Takvimi beklemek zorunda değiliz önceden atın...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve by.emir.47 tarafından 21 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. by.emir.47

by.emir.47 User

!Yeter Artık! Takvimi beklemek zorunda değiliz önceden atın.Normalde Takvimler Önceden Atılır.Bizimkiler gün bittikten sonra atıyor bu ne iş yahu! Saat 17:14 hala atılmadı gereğini yapın.Eminim ki Bu yazıyı yazınca mod'lar görecek ama cevabı takvim atıldıgında verecek ve verecekleri cevap : Takvim Atılmıstır. gibisinden birşey.hemen cevap beklıyorum!!!

[39]ÇłŁÐłЯÐł bunu beğendi.
  2. Belki haklısın ama şu üslubun hiç hoş değil. Bu takvimi ne kadar da çok büyütüyorsunuz, ben de aynı oyunu oynuyorum ama burada yazmamasını hiç bir problem olarak görmedim. Dükkana girdiğinde herhangi bir şey gelip gelmediğini görüyorsun zaten, anasayfa zaten başlı başına bir güzellik , hâlâ bu takvimi önemli yapan şey ne anlamıyorum.

3. İngilizce forumdan takip edin, bizimkiler çok meşgul :)
    21
    1. Red & Blue Booty box re-run
    22
    1. Booster Sale
    2. Special deal EE/JV
    23
    1. Booster Sale
    2. Honor day
    24
    1. Booster Sale
    2. Special deals BK/LF
    25
    1. Booster Sale
    2. Gold Booty chest
    3. Obsidian Booty Boxes re-run
    4. Tiered spender.
    26
    1. GG Special rewards
    2. Kronos Day
    4. Tiered spender.
    5. EP Day
    6. Level up boosters
    27
    1. GG Double rewards
    2. Honor day
    4. Tiered spender.
    5. LF4 day
    6. Level up boosters

polatalemdar311 bunu beğendi.
  4. Bilgi için teşekkürler bana da opsidyen günü lazımdı.

5. by.emir.47

by.emir.47 User

tşkrler.cuma geliyor obsidyen

6. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Takvim hala güncellenmedi. Bu sorunun farkındayız. Sorunun sebebi ise takvimin elimize discord sunucusundan gelmesi ve çeviriye ihtiyaç duyması. Örnek gösterdiğiniz yabancı forumların çoğu ana dili ingilizce olan forumlar. Sizden ricam biz bu problemi çözene kadar resmi discord kanalından pazartesi gününü kontrol etmeniz.

Üslubunuza dikkat ediniz. Aksi taktirde ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar...

7. Bizimkiler o kadar meşgul ki :D Çok çalışıyorlar ya :D

Forum görevlisi ben zaten ful+ful gemime girmiyorum, oyunu bıraktım temelli :) Benim forum hesabıma cezai işlem uygula... Arkadaşın hiç bir hatası, kusuru, hakareti, küfrü ya da forum kurallarını ihlal eden bir yazısı yok... Yazdıkları tamamen yasal ve sonuna kadar haklı...

İşinizi vaktiyle yapacaksınız... Ne bahane bulacaksınız ? Forum takvimi sistem hatası mı ? :D :D Hayır!

O işi yapacak görevli (maaş alan kişi) işini vaktinde yapmadığından kaynaklanıyor... Yahu paramızla ürün alacağız... Neden güncellemiyor sun ? Paketlerin, kutuların tarihlerini bekleyen insanlar var... Ne yapalım ? Sizi ana merkeze şikayet mi edelim ? İşinizden mi edelim ? Neden işinizi vaktiyle yapmıyorsunuz ? Saygı değer forum üyemize verdiğin cevap bile kişiliğin ve o anki ruh halin hakkında bir çok bilgi veriyor... Hiç bir ihlali olmamasına rağmen sırf eleştirisini nokta atışı yaparak gönderme yaptığından dolayı oba altından sopa gösterir gibi üslubuna dikkat ceza keserim diyorsun... Hadi bana at ceza... Oyuna döndüğüm zaman çoktan kalkmış olur... Sinirlenirsem de diğer hesaplarım ile forumda büyük konular açar büyük kitleleri toplarım... Eskiden yaptığım gibi.

Sana ve takım arkadaşlarına kolay çalışmalar dilerim

Saygı değer tüm forum üyesi arkadaşlarımıza da iyi forumlar dilerim...

Son düzenlenen: 21 May 2018
    SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  8. ustam yavaş ciğer söküyosun :D

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  9. Gerçekler... Altılı yedili şak şak şak :D

SGA.BaRBoSsA.EİC.TR bunu beğendi.
  10. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Oyunu oynamanız veya oynamamanız tamamiyle sizin tercihiniz. Üslup argo kullanmamak veya hakaret etmemek değildir "!"'de bağırma anlamı taşır. Arkadaşımızın hatasını da size açıklayayım;

-Forumda konu açarken, konu başlığı konu içeriğini özetleyecek şekilde yazılmalıdır. Konu başlığında "Admin Yardım!, Acilll!, Bi Bakın!" vb. gibi kullanılması durumunda kullanıcıya bilgi verilmeden konu kaldırılabilir.

Benim forumdaki görevim: Moderatörlerin görevi yetkili oldukları bölümlerde forum kurallarının ihlal edilmesini engellemek ve forum düzenini sağlamaktır. Moderatörler sadece forum içerisinde görevli oldukları alanlarda yetkilidirler. Oyunun ve destek biriminin işleyişine müdahale edemezler. Sadece forum kurallarına aykırı başlıkları kilitleyebilir veya kaldırabilir, forum kurallarına uymayan kullanıcılara uyarı verebilir veya bu kullanıcıları forumdan uzaklaştırabilir.

Ben ve diğer arkadaşlar burada gönüllü olarak çalışıyoruz. Şikayet etmek isterseniz buyurun eğer bir hata yaptıysam tabiki de bunun cezasını çekerim tabi ortada bir hata var ise ;) . Ruh halimi veya kişiliğimi 2 satırlık bir mesaj ile değerlendirmeniz beni güldürdü :D. Eğer ceza alırsanız ;

Forum kurallarını ihlal ederek forum hesabı süreli kapatılan bir kullanıcı (hesabı süresiz kapanmamış), yeni bir forum hesabı alarak forumu kullanmaya devam edemez. Bu davranış ban cezasından kaçış olarak değerlendirilmekte ve sonradan açılan her hesap süresiz olarak kapatılmakta, ayrıca yönetici insiyatifine göre süreli ceza alan kullanıcının ana hesabının ceza süresi uzatılabilmektedir.

Size sadece açıklama yaptım. Zorunda değildim fakat beni kötü tanımanızı istemem. Sonuçta ben burada size yardımcı olmak için buradayım. Konu içeriğinden saptığı ve tartışmaya müsait bir hal aldığından kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.