Yeter artık ya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 20 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Bu nasıl iş ben analamadım zeta 106/111 75 bin uri basıyorum açılmıyor 110/111 basıyorum 200 gg bastım yinede kapı açılmadı!
    Pala topluyorum peti kesiyorlar adamı kesiyorum peti niye kesiyorsun diye küfür ediyor adam çağırıp beni kesiyolar bu oyunda nası gelişeceğiz allah aşkına ya
    Biri bu oyunu oynamak için sebep sunabilir mi emek hırsızlığı artık hat safhaya geldi çünkü

2. (GAKGOM)

(GAKGOM) User

dostum adalet arıyorsan yanlış yerdesin bu oyunda adaleti ancak kendin sağlayabilirsin.

3. Soyuz*

Soyuz* User

Son parçaya 400 gg bastım ancak açıldı ne diyim daha son on parçaya 1200 gg gitti öncesinde 1500 gg gitti 2700 e zeta

4. Valla hacım ağzımdan aldın lafı. Bu oyunda kimseden medet dilemeyeceksin , ne yönetiminden ne oyuncusundan. Burada hepimiz yalnızız kardeşim :D

lllecelll, *LİON*[TET] ve Soyuz* bunu beğendi.
  5. Soyuz*

Soyuz* User

Yav sinir krizi geçirdim 106/111'e kadar getirdim hani dedim 20-30k ya açarım ancak 80 bin uridium basmama rağmen 110/111 oldu, mecbur palaya gittim palada zaten sinir krizine girdim P.E.T'i kesiyorlar gidip peti keseni kesiyorum 2 kişi geliyolar bu sefer 2 si beni kesiyor.
    Artık bilgisayarı kıracaktım ben palladiumda kimseye sıkmam herkes emek veriyor kesinlikle etik değil.
    Bugün özellikle flaxlı rütbesiz arladaşlara çok sıkan oldu bende hepsine sıktım kovaladım arkadaş emek vereme dokunmayın şu oyunda millet oyunu bırakıyor bundan dolayı

lllecelll ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
  6. Tekli veya beşli basman avantajına olacaktır son parçada, ayrıca çarpan 2 olduğu an kullandığında bende açmam kolaylaşıyor.Sana da öneririm. Şimdi pala da adam kesmeye gelince etik değil diyemeyiz hiç birimiz. Çünkü 5-1,5-2,5-3 de düşman kesme görevleri var, şu an bende de her haritada 150 şer düşman gemisi imha et görevi varken seni yada bir başkasını kesmeden bu görevi nasıl bitirebilirim? Bu yüzden her haritada olduğu gibi kesilmeye göze alarak giderseniz o haritalara sonrasında içiniz rahat olur :D

7. Soyuz*

Soyuz* User

O görevlerin olmaması lazım o gelişmeye çalışan arkadaşlar çok önemli onlar bırakırsa oyun kalmyacak benim gözümde

8. Bence x7 haritasında kasılan adamı kesmekle 5-3 haritasında paladium toplayan adamı kesmek arasında hiç bir fark yok ben pala da kesime karşı degilim çünkü 5-3 de kesim görevleri var ancak kasılmaya ihtiyacı olan oyuncular için şöyle bir düzenleme yapılabilir oyunda dokulmazlık mühürü olur 1 saatlik veya 2 saatlik uridiumla satın alınabilen ve o süre içerisinde o mühürü satın almış kişilere kimse sıkamaz ancak oyuncu başkasına saldırırsa mühür bozulur aynı kamuflajtaki gibi. 10 seviye oyuncular için 1 saatlik koruma 500 uridum olur 20 seviye oyuncular için 1 saatlik saatlik 20.000 uridium olur seviye arttıkça fiyatta artar günde max 1 veya 2 saat için satın alınabilir olmalı ve sadece belli haritalar içinde olabilir örnek 5-2,5-3,4-4(spaceball zamanı alanlar olabilir zayıf gemiler için) haritaları gibi ancak buna benzer bir düzenleme gelirse oyuna yeni başlamış kasılmaya ihtiyacı olan dakika başı kasılırken birileri tarafından gemisi patlatılan oyundan soguyan oyuncuların şikayetleri azalır ve en azından 1-2 saat rahat rahat takılırlar diye düşünüyorum.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  9. Ama o görevler var ve bu yüzden orada birini kesmek etik değil diyemiyoruz :) Ayrıca pala toplayıp kasılmaya çalışmak çok sıkıcı, oyunda npc keserek kasılmaya çalışmak benim için her zaman için daha zevkli olmuştur. Kasılacak arkadaşlara cubi kesmeyi veya uber haritasında vakit geçirmeyi daha çok öneririm :D

10. Her ne kadar elit bir gemim olmasa da bu öneriye ben de karşı çıkarım. Çünkü böyle olduğunda asıl görev yapması gereken adamlar kasılamayacak. Bende 150 tane düşman kesme görevi var bunu sıralamadaki gemileri keserek yapamam zaten adamlar tek atacak utanmasa. Ben benim ve altımdaki seviye adamları kesebiliyorum anca, böyle bir koruma olursa bu görevler bitmez ve kaş yapalım derken göz çıkarmış olur oyun yönetimi :)

11. Soyuz*

Soyuz* User

Hangi cubi havoç veriyor yada hangi npc 45 bin uridium veriyor?
    Görevler yapılacak sizde haklısınız,
    Oyundaki kast sistemi çok sivri gelişen arkadaşlara saygı duymuyorlar, bu konu hakkında bir şeyler değiştirebilsek keşke ama elden bir şey gelmiyor.

12. Soyuz*

Soyuz* User

Bende hala tam fullenmişm bir gemi değilim rütbem çok düşük lf4lerim havoçlarım herküllerim eksik, bende tek yiyorum zamanı geldiğinde.
    Bir kaç yıldır kısıtu zamanla bir gemi dizebildim.
    Palada sadece köşelerde pala topladığım günleri hatırladığımdan o arkadaşlara sıkmak içimden gelmiyor ama mecburen dediğiniz görevleri yapmak zorunda olduğumuzdan yapacak bir şeyimiz olmuyor.

13. Kapının açılma sayısı önemli değil. Kapıyı açmak için 0 dan 100-100-100 enerji basın. Kapının açılmasına -10 parça kala 10lu basın -5 parça kala 5 li basın. sonrası tamamıyla şans işi. 45 k uriye 1 parça çıkaramadığımı ve 30 k uriye hades açtığımı biliyorum. Savaş olduğu için kesmek kesilmek normal. Pala haritası için öneri açın ve o harita PvE olsun. Fakat hiç zannetmiyorum öyle birşey olacağını. O yüzden x-7 yada x-6 kasılmak. Pet kutu toplayacak sende NPC keseceksin. Gelişmek gerçekten zor sabırlı olmak gerekir. Gelişmekte olan oyuncu kesinlikle bir KLAN üyesi olmamalıdır.

14. Bildiğiniz gibi kapılar sadece ekstra enerji ile açılmıyor , npc keserek aynı anda uri,credi ve şeref kastığı için hem seviye atlaması hızlı olur, hem de kazandığı uri ile kapı açıp yapar. Böylece oyun stratejisi de gelişmiş olur :D Oyun sonuçta uridium ve kapıdan ibaret değil :)
    Ama evet yeni başlayan oyunculara destek vermemiz gerekiyor hepimizin. Kendi adıma konuşmam gerekirse öyle birkaç arkadaşın en azından irislerini fullemesine yardımcı oldum ve bundan onlar kadar bende mutluluk duydum :)

1312ACAB1312 bunu beğendi.

15. TR5 teki GESTAPO sensen banada uber haritasında yardımın dokunmuştu. Tekrar teşekkürler ;)

16. Aynen öyle kardeşim, klana girecekse de kesinlikle ittifak sayısı çok olan bir klanda olmalı :)

Aynen benim, rica ederim :D

17. dostum haftasonu gg basma benimde başıma geldi zetadan son 2 parça vardı 75000 uri bastım bi tane bile çıkmadı pazartesi 10 tane bastım kapı açıldı indirim felan tuzak yani

18. İki hafta öncesine kadar düşüncem, gün içinde kapıda basılan toplam enerji sayısıyla parça sayısının ters oranlı olduğuydu :D Yani gün içinde gg ye ne kadar az enerji basılıyorsa verdiği parça o kadar çok, gün içinde gg ye ne kadar çok enerji basılıyorsa da o kadar az parça veriyor olabilir diyordum. Ama x2 günü 300-400 enerjiyle 5-6 tane hades açtığımda olayın şansa bağlı olduğu inancım arttı :D

L*A*Z*R*A*İ*L*[LAZ]* bunu beğendi.

19. Bak işte bende buna sinir oluyorum ben 2.zetayı açıcağım zaman başıma geldi 75k uri gitti üstüne arkadaş gibi konu açtım isyanımı belirttim bana haftasonu kapı açmak zor olduğunu söylediler aslında dediğiniz doğru belkide ama en sağlamı hafta içi kapıyı açıp haftasonuna bitirmek ben artık öyle yapıyorum bi daha 75 k uri yada daha fazlasını boşa veremem

20. Soyuz*

Soyuz* User

Kapıyı açtım zor oldu ama biraz :( uridiuma pek üzülmedim aslında bana havoç lazım uridiumu buluruz yine sorun değil