YETER ARTIK ZETA !

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK], Aug 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 19 zeta 3 havoc 1. si zaten ilk yapışta kesin veriyor yani 18 kapıda 2 havoc böyle bişi olamaz havoc almıyalım diye çara bişimi yazıyorlar oyun havoc çıkmamasınımı sağlıyorlar oyun, bıktım artık zar zor kapı açıyoruz havoc çıkmıyor adamlar 10 da 10 yapıyor şansla alakası yok taktik falan haksız kazançla uri kasıp gg kasıp kapı açıp zeta fullüyorlar yakalanmıyorlar biz 18 tane yapalım 2 tane çıksın herkes bunda bişi arar kimseyi kandırmayın şans falan görevlerden fullicez hercül havocu bıktım yaw bunu yazdıktan sonra yine şans belli olmaz falan diye yorumlar yapılacaktır yinede bıktığımı anlatmak için yazmak istedim benden kötü sonuç elde edenler yazsın bana özelmi acaba kime sorsam ilk 10 da 3 4 5 ben 18 de 2 nedir yaw bu kadar olmaz elit sıkıyoruz uğraşıyoruz çok çok zor kapı açıyoruz spacedede rahat yok zaten oyunda bilerek havoc verdirtmiyorlar iyice deli oluyorum..

Maqa67 likes this.
  2. (Patiq)

(Patiq) User

karakterler arası sanssssssssssss dıyorum anlamıyorsunuz bendede 14 de 2 de duruyorum abım 10 da 6 :D oldu ve ona 50 kutuda 1 LF4 bana 250 kutuda bır LF4 bu hep boyle galaxy kapılarını bıle benden erken acıyor bu her oyunda boyledır karakterler arası sans vardır ve modlar bunu bıle bıle hala ınkar edıyor ama yanı elımzıde seker olan bebelerde deyılız yapcak bısey yok devam

3. Patiq Arkadaşa Katılıyorum ID numaralarına göre veriyorlar sanki kimi Carda şans Olur kimi Çarda Olmaz TR3 Giyotin_LAZ bizim bi Abimizin Carı 58 Zetada 10 Havocu Fulledi Fakat Herkülü Tamamlaması Daha Çok Kısa Bi süre Aldı ..

4. tabutçu99

tabutçu99 User

Bende 4 zeta 2 kappa bitirdim hiçbişey vermedi 2 arkadaşım daha yaptı onlarada vermedi bende yapmıyorum artık

5. bağzıalrının şansı havoç değilde herkülde vardır...
    dediğine katılyıorum acaba şans açık/kapalı varda bizimki hep kapalımı :)

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu tür konuları hep açılıyor. Ama faydası yoktur. Biz zaten sizden gelen şikayete göre yetkililere bildiri yaptık. Sistemde sıkıntı varsa düzeltilir ama yok. Şans olayı çok iyi işliyor. Birkaç oyuncu alamıyor diye sistem bozuk olamaz. Bakarsanız 10 kapıda 4-5 havoc çıkartanlar da var daha az veya hiç çıkartamayanlar da var.Size diğeceğim denemeye devam etmelisiniz başka yapılacak bir durum yoktur.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.