Yeter artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CYPRUSVSRADO[TM35] tarafından 21 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın yetkılıler en az 10. cu zeta yapısım yeter artık daha 1 tane havoc verdı kafayı yıcem lutfen bı yardımcı olunca artık bıktık lutfen burda gelıp sans felan demeyın lutfen bu sans degıl cunku baska bırsey en azından bır nkural getırın ya bu boyle olmaz mıllet 15 de fullerken ben salak mıyım kac tane zeta yaptım 1 havoc aldım o adamın verdıgı para emek degerlıyken benım zamanım degersız mı yeter artık yeterr.

WolfWar ve KAMİKAZE bunu beğendi.
  2. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

katılıyorum.

3. 38. Zetada havoclarımı fulledim.

52. zetada havoclarını fulleyenler var 28 kapı boş geçtim ama yılmadım sonunda havoclar fullendi.

4. keşke benım de sızın gıbı boş zamanım cok olsaydı ama degerlı işte bie sonuc beklıyorum

5. Boş zaman mı ? :D

Her insanın vakitleri değerlidir boş değildir herkesin yapacak bir şeyi vardır :)

6. aynen dostum

7. WolfWar

WolfWar User

Sakin ol şampıyon gülünü seven dikenine katlanır :D :)

8. Bu konuda malesef yapacak bir şey yok fakat taktik verebilirim ama havoc kesin verir diyemem.

WolfWar bunu beğendi.
  9. bakın abi konusmakı ıstemıyorum ama ılla sıylettırceksınız mıllet zamanında acıklarla seylerle fulledıklerınıde bulıyorum o yzuuden bana burda gelıo yok bılmem kacta yaptım sabret felan bos bos konusmayın rica edıyorum ben sadece adalet ıstıyorum bu sacma sapan sıstemı elestırmemenıze kızgınım

WolfWar bunu beğendi.
  10. akadaşlar ben de şikayetçi arkadaşa katılıyorum olasılığında bir sınırı olmalı 10 kapının boş geçmesi olasılıkdan çıkıyor bence

WolfWar ve CYPRUSVSRADO[TM35] bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

Kardeşim bizde bu sıkıntıları çekiyoruz ama yapacak birşey yok katlanamıyorsan oynama :) Buna bir çözümün varsada söyle destek çıkalım yoksa burada boş boş nefesini tüketme senin için söylüyorum kendine yazık ediyorsun eğer böyle bir yere varamazsın eğer bir tavsiyen varsa konu aç destek çıkalım yeterli desteğe ulaşıncada merkeze iletilsin :)

12. Böyle şikayet etmekle bir şey yapmayız en iyisi taktiği veriyim :) Hazırda vardı oradan kopyaladım.

Resim olarakta gösteriyim. Anlatımı daha iyi anlarsınız.
    Not: Fazla yer kaplamasın diye alıntı içine ekledim.

WolfWar bunu beğendi.
  13. Abi rica ediyorum sen konuya müdail olma 38 tane zeta yaptım dıyorsun bana hala sıkıntı cekıyoruz dıyorsun ben senınle aynı lügatı zaten konusamam üzgünüm

14. WolfWar

WolfWar User

Ohooo Allah size yardım etsin siz 10 kapı 1 havoc vermedi diye isyan ediyorsunuzda 7-8 kapı yapıp satürn alamayan arkadaşlar (en başında da Kıyamet ve İstiklal modlarımız) ne yapsın peki ? :D :)
    Kardeşim ben 38 tane yaptım diye birşey demedim sen nereden çıkardın ? :) Bu arada belki 10 tanesinde alamadın ama diğerlerinde sürekli alırsın belki ve sende 20-30 zetada tamamlarsın :)

Darion26 bunu beğendi.
  15. kardeşim ben havoçlarımı 18 zetada diğerlerini de 24 kappada tamamladım ama olasılık bazen saçmalığa kaçıyor

WolfWar bunu beğendi.
  16. kalmış oyunda 1500 2000 kısı bunlar zaten full sorun burda ben bunu anlatamıyorum ben 0 dan basladım bu ısı bıle sansa bırakrısaanız ben o full herkuleslı adama nasıl yetıscem bana bı soyler mısın oyun hala kafasına sokamadı bunu yenı baslayan adam bı bakıyo onune everest sunu yaptım derken bı bakıyoo ohooo daha bır suru ver hersey sans sen bu oyuna 0 dan baslasan ne dusunursun abıcım lutfen soyle yenı oyuncumuz yok yanı sen goruyor musun eskıden hangarı bı hatırla cunku hersey sans degıldı adam uyaparım dıyor ama sımdı bı bakıyo sans bır seyı yapıyo olmadı 2 olmadı 3 olmadı bu adamda heves mı kalır soyler mısınız

WolfWar bunu beğendi.
  17. WolfWar

WolfWar User

Dostum bizde eski oyuncularız ve bende eski (full+full) elit hesabımı çaldırarak sıfırdın (2013 yılında) hesap kasmaya başladım bende aynı sıkıntıları yaşadım ama oynamaya devam ediyorum :) Eğer beğenmiyorsan oynama ya da bir fikrin varsa paylaş destek çıkalım sende yorulma bizde yorulmayalım burada boş boş nefes tüketmemin bir faydası olmaz :)

18. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Durumun etkinlik ile ilgisini çözemedim. Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Galaksi kapılarından gelen ödüller , Şansınıza bağlıdır

Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.