Yeter artık !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Diade32 tarafından 27 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diade32

Diade32 User

Merhaba

Kardeslerim yeter artik birakin oyun sorunuur bottur yok ben onu kestim bunu kestim kimsenin eline bisi gecmiyor banlanmalar oyu sorunlari begenmeyen oynamasin kimseyi zorladiklari yok emek vermek istemiyorsaniz sizde bota takin oynayin botculara kufrediyorsunuz oyun sorunu var diyorsunuz oyunu 2009 beridir oynuyorum tr1 ile basladim ozamandir bu zamana kadar forumda yazdiginiz hicbirdey oldumu olmadi alman feministligi ben ne kadar kotuysede oynadim begeniyorum oyunu haksiz banladilar anladilar actilar klansiz olarak 10 yila yakindir oynuyorum rica ediyorum forum yetkililerine ole argolu konusmayi birakin sorunu yazip cikin cunkugercekten kendinizi yoruyorsunuz adamlarinda elinden bisi gelmiyor gelmeyecekte bu ole geldi ole gidiyor yaziktir ben emek veriyorum oynuyorum diyorsan olece oyna botlari kesin bicin egerki hesabiniza gelmiyorsa sizde koyun gitsin adam yaziyor 10000 kes kestim olece botculari kes baba kimse karisamaz zaten sadece gereksiz olece kufrediyorsunuz ben son iki yildir oynayalanlarin yas sinirini bilemez oldum yeter artik oynamak istemeyen oynamasin zorlamiyorlar anlayan anladi kardeslerim yetkiler gercekten islerini yapiyorlar aylik hediyeler icin zamaninda chat modlugu yaptim biliyorum onlarda oyunu daha iyi oynamak icin gecenin yarisi mesaiye baslar gibi bizl3re sorularimi yanitlamak icin uyanan insanlar var hadi iyi oyunlar kardeslerim ne yaparsaniz yapin herkez kendine ediyor oynamak istemeyen oynamasin ciksin birakin oynamak isteyenler kalsin ozaman farkina belkide gecte olsa varir firma

2. oben

oben User

bir tane nokta koyaydın yaa nefesim bitti okuyana kadar....

lllecelll, HASAFET. ve JUPlTER bunu beğendi.
  3. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Botçular nedense teker teker böyle konular açıyor çünki adminlere yalakalık yapacak adam lazım ki banları daha rahat açılsın ;)

Bırakıyoruz ve bıraktık zaten Emeklilik VİP localarında bir katta kiraladık oturduk o çok sevdiğiniz 2014 ve sonrası olan PvE dönüştürülen darkorbitinizin çöküşünü zevkle izliyoruz :D 2009 diyorsun 2009 da başlayan birisi olsaydın darkorbitin PvP den PvE e dönüştürülmesine razı olmazdın git 2016 ve 2016 sonrası oyuncusun ( Yeni Nesil ) :D sevinin biz eskiler bırakıyoruz teker teker zaten bu gidişle biter o çok sevdiğiniz PvE Darkorbit Reloaded :D

lllecelll bunu beğendi.
  4. lllecelll

lllecelll User

sesli güldüm :D:D:D

5. Özür dilerim dayanamadım yazacam sesli güldüm :D:D:D

6. Ah 2006 2011 arası neydi be 1-1 x2 x4 haritaları oyuncu kaynar düşman gelince heyecan ve korku basardı bigboy ile vega ve goli kesince sevinirdik. Mavi sıkmak bir hayaldi ozaman argenin önemi geliştirme yokdu ayrı güzeldi o günler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.