Yeter Artık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Bℓack*Dreams- tarafından 8 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr2-Tr3u birleştirdinz tamam ama yaptığınız işi tam yapmanız gerekiyor. Birleştiği günden beri oyuna 15 dakikada giriyoruz. portaldan 10 dakikada atlıyoruz. pazar günü zaten oyun yok. artık suçu almanyaya atmaktan vazgeçip bir şeyler düzeltmeye çalışın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Eylül 2018
  2. 01_72

01_72 User

haklısın kardeşim yapamıyorlarsa bıraksınlar

eskici123 bunu beğendi.
  3. neor

neor User

saat 23:00da oturdum pc ye; gece birkac kapi yapayim, yarin oyun pert olur gibisinden
    sonuc yine husran

eskici123 bunu beğendi.
  4. eskici123

eskici123 User

Oyunu duzeltmeden zam yapmayı aksatmadınız cok guzel kımse bırsey demıyor ama yaptıgınız ısın tam olması lazımkenn suan rezıl bır durumda oyun bır cok arkadasımız suan saat 12 de bır sürü oyuncu para verıp oyun oynamaya calıstı ama kımse oyun oynuyamıyor ne olcak bu durum.... bılgı veren cozum veren yok.

BlackFhatma bunu beğendi.
  5. Soyuz*

Soyuz* User

Oyuna yetkileri yok, bot kullanan oyuncuları bile banlayamıyolar.
    Oyunu düzeltmeleri mümkün değil.
    Bütün yetki Almanya'da

6. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,

Forum kuralları gereği büyük harf yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. Bu sebepten dolayı yazınızı düzelttim.
    Şikayetinizi anlıyorum. Ama forumdan yapabileceğimiz bir şey yoktur. Bağlantı sorunları ve oyun hataları için support ile detaylı video anlatımı şekilde yazmanız gerekir, bu sayede oyun hataları raporlanmasında dez avantaj oynar. Bizlerin türkiye içerisinden raporlama ve bilgilendirme dışında maalesef bir şey yapamayız. Oyun içi durumlar ana merkez tarafından düzeltilmektedir.

İyi Forumlar...

7. komiksiniz he hala detaylı videolu resimli supporta bildirim yapın diyorusunuz

8. destek çek ama oyun oynayama :D ve destekler gercek zamanlı işlesin :D cok güzel ya :D

BlackFhatma bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.