yeter[başlığı gören herkes girsin]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ACIKAPTAN tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ACIKAPTAN

ACIKAPTAN User

eskiden;

full lf3 goli VS vengeance,bigboy,leonov,nostromo

VS süresi; 5 dk

2014;

Full LF4 hepsi 16 lw+8 havoc tasarım iris+apis+zeus hepsi 6 LW+50 arge+can+kalkan+saldırı Booster,Özel yetenekli tasarım Goliath

VS

5 Adet Goliath

VS süresi: yaklaşık 12 saniye

nerde eski darkorbit? herşey para heralde

Yalvar Yakar Çıkarmadıkları Türk Tasarımını çıkardılar ve sadece En yüksek miktarda uridium çekene tasarımı verdiler..

Hakmı şimdi bu?

Ya forum moderatörlerimiz siz türksünüz sizde sonradan darkorbit ekibine katıldınız bunları sizin ayarlamadığınız biliyorum fakat lütfen cevap yazın hakmı bu darkorbit ekibnin yaptığı? herşey para oldu oyunda!

TÜRKÜN GÜCÜNÜ HEZARFEN TASARIMI İLE YAKALA! '' bu tasarım sadece bu etkinlikte 350.000 uridium alana verilecektir ve sonrasınsa markette satışa sunulmayacaktır''

çok kişi almadı diye 2. günde etkinliği devam ettirdiler...

Bu konudan sonra %90 ban yiyeceğimin farkındayım hatta belki konu açıldıktan sonra denetimden geçecek ve paylaşımdan kaldırılacaktır bile.. bilemem..

ama bunu açma gereği duymuşsam eğer birileri oyuncularına değer vermeyi bilmeli demektir ve bu konuda çoğu oyuncunun beni destekleyeceğindende eminim...

eski vsler:

buda klasik darkorbit enayisi:

bişeyler yapın artık destek verin

MrBurak bunu beğendi.
  2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Böyle bir konuyu açtığınız için. Ban alırmısınız ona smodlarımız karar verir bizim kararsız kaldığımız noktalarda ama bu konuda ban alıcaksınız niye derseniz enayiler gibi kötü kelimeler kullandığınız için ban alacaksınız ek olarak oyun paraya döndü diyorsunuz bu konuda birçok üye hemfikir konuyu smoda bildireceğim kararı o verecek ven sadece kötü kelime kullanmaktan yasaklıyorum sizi

Iyi tatiller

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Temmuz 2014
  3. Merhaba konunuzda Katıldıgım şeyler olmasına ragmen katılmadıgım şeylerde var.
    1.Oyunun fazla paraya döküldüğü doğru fakat Para yatırmıyorsanız emek veriyorsunuz ve emek vererek oynamak benim hoşuma gidiyor.
    2.Eski Darkorbitin güzel yanları vardı Fakat her oyuna yenilik gelir yeniliklerden zevk almaya bakıcaksın :) .
    3.Şahsen attıgınız videodaki gibi bir darkorbit istemem Grafikler çok kötü videoda en azından bi grafik değişimi olmalı(ki oldu. Ona bile tepkiler geldi )
    4.Eski ws ler daha güzeldi diyorsunuzda Şimdi Oyunculuk bence biraz daha ön planda
    Doğru zamanda instakalkan basımı bile bir savaşı yenmenizi sağlıyabiliyor :)
    5.Oyundan zevk almak için full olmak zorunda değilsiniz :).
    6.Şimdiki oyunun kötü yanlarıda olsa iyi yanlarıda var :)
    7.Ben şuandada Oyundan zevk alıyorum o yüzden oynuyorum
    8.Eski oyunda full olmak kolaydı 1milyon 1.5milyon uri yetiyordu.Yenilikler gerçekten çok pahalı geldi ama emek vererek oyuna ayak uydurmaya çalışmak zevkli bence :)
    Söyliyiceklerim bu kadar umarım bu yazıyı okursun. :) iyi geceler

4. hazerfende türk bayragından baska bıse yok enforcerle aynı ben 2-3 kişide gördüm almamıs kımse tutturamadılar mıllet akıllanmış yakında dükkana gelır.

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konu tartışma ortamına dönmemesi için kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar/İyi Bayramlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.