Yeter be bu cmlerin yaptığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-LyVio-. tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-LyVio-.

.-LyVio-. User

bu nedir ya adama korkak dedik diye 2 gün ban yiyoruz biz şikayet edince bizi takmıyan adamlar başkası bizi şikayet edince at 2 gün banı gec
    ben adama nediyecektim vs atıyoruz hızlı dıye kacıp duruyor bu adama ben nediyim ya sacma sapan hareket ediliyor. bi düzendir gidiyor ama ne bicim cm den cm ye farklar var birisi 2 saat atıyo biri 1 hafta atıyo bırı 2 gün atıyo bu kurallar hep aynı degılmıya her cm kendine göremi takılıyo nebicim iştir bu ya. bi çözüm bulun artık şuna korkak kelimesi yerine ne diyebilirdim ben adama ha bana bişi söyleyin öyle konuşayım ben adamlarla.
    vs atarken kuyrugunu sıkıstırıp kacan adama nedenir ya bana biri cevap versin bende korkak dedıgımden pişman olmus olayım ben şikayet et et bıktım adamlar ban atmaktan bıkmadı ben şikayet ediyorum hic bişi olmuyo. cm duymamazlıktanmı gelıyo ozaman yeter artık ben cıkar ilişkisi hakkında düşünüyorum artık bu ne ya

∂α-νιηcι bunu beğendi.
  2. kardeş supporta yaz

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şikayetlerinizi supporta id numaranızla yapabilirsiniz.Gerekli incelemeler yapılır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.