Bug / Oyun hatasi Yeter be buda mı benim suçum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 23 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

Buda mı benim suçum kardeşim ha 10 saniye kala bastım ona rağmen alamadım adam gitti 8me aldı irisi Allah sizi bildiği gibi yapsın.Gittim bide irisi aldım diye 5. flaxı 100kya sattım şimdi bu dandik sistem sayesinde 1.6m ve 1 saat kaybım var kim hesap verecek

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2016
  2. ÖMER.E

ÖMER.E User

hangi serverdesin

3. Ben olayı tam anlayamadım. En çok basan alır burada ne sorun var?

4. ÖMER.E

ÖMER.E User

arkadaş 10 sn erken basmış ama gelmemiş ama sayfanın yüklenme hızı var işte geç görünmüş sistemde

5. Son dakikada sayfayı yenilemediyse olur böyle şeyler. 10 sn görünürken aslında 5 sndir. (Sayfanın ne kadar açık kaldığına bağlı)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen acik arttirma basarken pc nizin saatini goz onunde bulundurun oyun sayfasindaki saniyeler yaniltiyor, ustte yazan arkadasin dedigi gibi.

7. SİSTEM

SİSTEM User

Arkadaşlar haklı ilk açılan sayfa ile tekrar yenilenen sayfadaki zaman dilimi aynı değil son saniyelere gelirken yeniden sayfayı yenilerseniz daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Son saniye basımlarında internet hızınızı, bilgisayarınızın verim durumunu göz önünde bulundurarak yapmalısınız. Bu konuda yapılacak bir durum yoktur.

İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. kaansakal

kaansakal User

Yani evet bu da sizin suçunuz :)

10. Mαтαdor

Mαтαdor User

Ben arkadaşa hak veriyorum. Çoğu kişinin başına geliyor bu olay. Açık arttırma bölümü Darkorbit oyununa yakışmıyor artık. Oyun ilk çıktığından beri aynı sistemi kullanıyor değişmesi lazım artık. Ne yani her seferinde sayfa mı yenileyeceğiz.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda olmasını istediğiniz özellik ve yenilikleri,anket açarak "Güncelleme ve Fikir Havuzu"bölümüne açabilirsiniz.

İnternet bağlantı hızınız ve bilgisayarınızın özellikleri bunu etkilemektedir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.