yeter bu adminler hakkında gereği yapılsın.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve trascı tarafından 13 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

adminler taraf tutuyo ve yaptıkları birçok illagal durumlar bulunuyor bunlar görevden uzaklaştırılsı

1. evet

oy sayısı 0
    0,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trascı

trascı User

YETKİLİLERE SESLENİYORUM
    biz oyunda birçok şey görüyoruz adminler neler yapıyo sadece oyunculara değil bazı klanlarda bulunan adminlere karşıda savaşıyoruz adminlerin oyunculara yardım etmesi taraf tutması veya onlara yardım etmesi yasak ve buna ramen bazı klanların yakınları olan adminlerin yapmış olduğu illagal birsürü yardımlar var ve şimdiki atacağım nickte adminin GARA klanın yakını olduğu ve bize aşşalayıcı davranışını görüyonuz üstelik haksız yasaklamalarda yapıyor görceksiniz.

şimdi GARA klanından bi oyuncunun söylediklerine iyi bakın TAMİRCİ bu nickdeki oyuncu biz bu oyuncunun 10 diroitini illagal bot kullanımında yaklaşık 6 saat boyunca keserek patlatmıştık yaklaşık 1 ay oluyo patlatalı bize chatten yazdığına iyi bakın > irislerini supportun geri verdiğini ve siz beni normal birimi sandınız diye dalga geçiyo tgc gibi bir üyeliğin olduğunu söylüyor konuşmalarda herşey açık. >> bu resimde de gördüğünüz gibi admin bu adama karşı hiçbir müdalede bulunmuyor defalarca seslenmamize ramen bizi takmıyor sonuna ünnem koyarak seslenir seslenmez yasaklıyor yanı admın seslendimizi gördüğü halde cevap vermiyor.

ŞİMDİ BİZ YETKİLİLERE SESLENİYORUZ BU TÜR ŞEYLER BAŞIMIZA ÇOK GELİYO YETER BİZ BURDA ADİL OYUN OYNAMAK İSTİYORUZ EMEĞİMİZLE OYNUYORUZ BUTÜR MORAL BOZUCU ŞEYLERDEN BIKTIK BU OYUNCU VE ADMİNİN OYUNDAN MEN EDİLMESİNİ İSTİYORUZ HİÇBİR İNSAN ADMİNİM DİYE BİZİ DIŞLAYAMAZ GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDİYORUZ. LÜTFEN KENDİNİZİ BİZİM YERİMİZE KOYARAK HAREKET EDİN BİDE ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYARAK.

2. Kesinlikle Katılıyorum. Adminlerin birçoğu haksız davranıyor gereğnin yapılması lazım artık.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda büyük harf kullanmanız kurallara uygun değildir.

Üyelerimizin link vermesi yasaktır.

Konu ile ilgili olarak ta Supporta başvurmalısınız.

Hiç bir Admin klanını veya oyuncu arkadaşını gözetmez ve kayırmaz.

Size şu kadarını söyliyeyim.Ben yaklaşık 2 yıldır bu görevdeyim,benim bu görevi bilen ne bir tane klan arkadaşım vardır,nede oynadığım sererde bilen vardır.

Yetkililerin kendini gizlemesi,birinci önceliktir.

Supporta başvurduğunuzda gerekli inceleme yapılacaktır.Eğer değerlendirilmesi gereken bir konu varsa,tabikide değerlendirilir.

Bu tür konuları burada yazmanız,sizin sadece ceza almanızı sağlar.

Keyifli Forumlar.

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  4. Merhaba,

Dediğiniz durum şu şekilde yaşanmış olabilir.TGC üyeliği olan hesaplarda irisler patlamış olsa bile geri alınabiliyor.Ve TGC üyeliği herhangi adminin verebileceği bir üyelik değil.TGC üyeliği hakkında bilgi almak için TIKLAYINIZ.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 13 Haziran 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.