Yeter ya yeter bıktım şu pala katillerinden

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya arkadaşlar nezaman pala toplayıp kapı yapmaya çalışsam seriye bağlasam bi adam geliyo klanı yok x4 90 k 90 k vuruyo patlıyorum ya amacın ne senin abi ya öyle durup fullenmeye çalısan adamlarımı kesiyosun böyle bi oyun olamaz ya şu pala saldırı korumalı olsun lütfen ya güçlüler güçsüzleri kesiyor güçsüzlerde güçlenemiyor yeter ya ne zaman pala kassmaya başlasam patlıyorum irislerede yazık günah ya vıp de yok zaten yeter ama ya

2. KARANLIK

KARANLIK User

Fikir klavuzu bölümünde paladium ile ilgili konular mevcuttur destek verebilirsiniz.Ayrıca unutmayınki bu bir savaş oyunudur kurallar dahilinde tüm stratejiler özgürdür.

tr77warrior. ve -RealMardin- bunu beğendi.
  3. Buna tuzaklar da dahildir. Savaşmak istemiyorsanız 5 tane yan yana DDM-01 mayını koyun. Rakip havaya uçacak ve dert bitecek. Tabii o tuzağa atlamazsanız. O beşli DDM tuzağı bir gemiyi rahatlıkla havaya uçurabilir.

4. Pala toplamayin o zaman tallon kesin olmuyorsa tallin kesin (ben herkesi kesiyom tr4 yardim ederim)

5. Şahsen bende kesiyorum 5-3 te gemi karşıyım bu yüzden. O güçsüzleri de bilirim 2-3 zeta yapar havoc çıkarır gelen beyazla da 5-3 te dayılanırlar güçleneceklerse yaratık kesip güçlensinler :p

6. paladiumda koruma olsun? e yaratık kesen adamlarda kesiliyor o zaman oyundan düşmana saldırma kalksın. Allah Allah..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.