yeter ya yeter

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve roborochfatih tarafından 22 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeter artık şu oyundaki donmaları lagları düzeltin artık hep biidiroyrsunuz ama çözüm yok haftada 7 gün vardır ama biz 5 gün oyun oynayabiliyoruz cumartesi pazar oyun kapalı gibi bir şey yani donmalardan oyuna girme hevesimiz kaçıyor saolasın bigboint teşekkür ederiz verdiğimiz paralara emeklere karşı bu mu bize gösterdiğiniz ilgi alaka ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu sorunun farkındayız. Merkez ekibe sizin ve diğer üyelerimizin karşılaştığı sorunları iletdik.

En kısa sürede bu sorunlar tamamen çözülecektir.

İyi forumlar.

3. en kısa süre diyip duruyonuz 1 aydır rütbe alacam sayenizde aldığım desteklerde kastığım harcadığım vakitlerde boşa gidiyor ben rahat rahat kapı yapamıcakmıyım bu oyunda 1 aydır rezalet çekiyoruz ama hep iletiliyor

4. FASTRAC

FASTRAC User

Ne zaman arkadaş ne zaman düzelecek haftasonu etkinlikler için çek güçlendiricileri çek Tecrübeyi çek Şerefi herşey hazır ama oyun yok oyun bekle bekle bekle sabır sabır sabır nereye kadar sabır nereye kadar bekle yaaa bildirildi bildirildi bildirildi sonuç düzelen hiçbirşey yok yeter artık ya yeeeetttteeerrrrrrrrr... Size göre en kısa süre 1 ay geçmiş ki halen düzelen hiçbirşey yok merkeze kaldıysak en kısa süre 1 senedende fazla geçer bizde böyle sinir asabiyet tavan...

5. Merhaba,

Malesef ki beklemek zorundayız, sorunlar hemen çözülmüyor şuan için yapılacak tek şey sabırla beklemek olacaktır.

İyi forumlar..

6. Mazlumbaba

Mazlumbaba User

Bize 11 senedir sabırlı olmayı öğreten koca yürekli bugpoint :D çinlilere değilde japonlara mı satsalarmış zamanında :D ya rab çok şükür bugün de sabır ettik

polatalemdar311 bunu beğendi.
  7. TR1 & TR5 serveri şuan can çekişiyor.

8. Zan-zun

Zan-zun User

yaw magduruz neyin farkindasiniz anlamiyorum 2 haftayi gecdi vipler indirimler bosa gidiyor yeter artik ya merkde yatiyor sizde

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bizlerin burada ilk şartı gönüllülük esaslı çalışan oyuncularız size yardım etmek için bu saate bile burdayız haftasonu dinlemeden sorunlarınızı dinleyip gerekli yere iletip çözüme ulaştırmak adına çalışıyoruz fakat sizin bizlere 'yatıyorsunuz' demeniz ilginç bir ironi olmuş.
    Sorunlar elbet çözülür telafisi elbet olur sorunların lütfen anlayış gösterin.

İyi Forumlar.

10. Zan-zun

Zan-zun User

oyuna yeni baglan diye diye oyun oynuyoruz bu kaadr umursamalik olmaz ya millet kafa yoki uri alimi kesek bak bakem oyun nasil duzeliyor oyuncuyu magdur etmesini seviyorsunuz

11. global avrupa 2 deyim dün bağlantı sorunlarından dolayı girmedim bugünde girmedim saat kaç oldu azıcık girip görev yapayım diyorum bağlantı kuruluyor kısmında kalıp duruyor oyuna geçmiyor neden böyle olur çok saçma ya daha 3-4 gün evvel bir şey yoktu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.