YETERRR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 2 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Abi o kadar zeta yaptım 25 ten sonra saymayı bıraktım 2 tane havc verilirmi ya az önce 1 tane daha yaptım yok abi yok bune ya nasıl alıcaz biz bu havuc u acaba ya adamlar giriyor alıyor biz neden alamıyoruz.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben 10 havoc için 33 kapı yaptım ve anca tamamladım arada üst üste vermediği olabiliyor bir kaç gün geçtikten sonra deneyiniz yada sabah saatleri yapınız.

3. şekilden şekke girdim taktik dediler denedim cık sab x4 dediler yine cık :D isyan edicem supporta yazdım valla bakalım ne dicekler

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bunu söylemekten gerçekten bıktım ama Şans diyeceklerdir siz dediğim gibi yapın hatta güvendiğiniz bir arkadaşınıza verin bir defada o yapsın ama biraz bekleyin her nekadar üst üste yapın şansınız yükselecek deselerde biraz bekleyip öyle deneyin.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.